HoofdFoto
Michelangelostraat 49 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 209 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.850.000,00

Michelangelostraat 49 2

Michelangelostraat 49-2, 1077PX Amsterdam

Uniek en hoogwaardig verbouwd drie laags bovenhuis met een heerlijk dakterras op een prachtige locatie aan de Michelangelostraat in Amsterdam Zuid.

Dit hoogwaardig verbouwde 6-kamerappartement (5 slaapkamers en 2 badkamers) van 209m² GO en 43 m² dakterras en eigen entree is gelegen op de tweede, derde en vierde verdieping in een statig en goed onderhouden appartementencomplex. Het appartement is gelegen aan De Michelangelostraat tussen de Gerrit van der Veenstraat en het Minervaplein.

Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en door de diverse uitvalswegen. Door de plannen aan de Zuidas zal deze omgeving zich de komende jaren nog verder positief ontwikkelen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De chique winkelstraten (P.C. Hooftstraat, C. Schuytstraat, Beethovenstraat, Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Concertgebouw en diverse restaurants/cafés, Vondelpark en Beatrixpark liggen op loop/fietsafstand van het appartement. Parkeren kan voor de deur, op dit moment krijgt u zonder wachttijd twee parkeervergunningen.

Indeling:
Eigen entree op de bgg (met ruimte voor twee racefietsen of een kinderwagen) ruim trappenhuis, zeer ruime halmet grote ingebouwd kastenwand, garderobe en WC. Vanuit de hal is er toegang naar de unieke ruime L-vormige woonkamer ( eetkamer, woonkamer en bibliotheek) met luxe open keuken aan de achterzijde en met openslaande deuren naar het balkon. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, stoomoven, combi-oven/magnetron, koelkast en vriezer en is afgewerkt met een fraai natuurstenen blad. De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een sfeervolle gashaard en beschikt over bijzonder veel op maat ingebouwde kasten. Via de ruime en vooral erg lichte overloop is er toegang tot de derde verdieping.

Derde verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. De masterbedroom is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een prachtige inloopkast. De openslaande deuren geven toegang tot het balkon. Vanuit zowel de masterbedroom, als vanaf de overloop, is er toegang tot de ruime badkamer voorzien van ligbad, dubbele regendouche en dubbele wastafel. Het toilet is separaat bereikbaar vanaf de overloop. Aan de voorzijde bevinden zich de tweede ruime slaapkamer en een derde slaapkamer met toegang tot het sfeervolle balkon aan de voorzijde. Ook de wasruimte met plaats voor een wasmachine en droger bevindt zich op deze verdieping.

Vierde verdieping
Overloop met toegang tot twee slaapkamers. Vanaf de overloop is de tweede badkamer bereikbaar die is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Het riante dakterras van ca. 43m² is vanaf de overloop te bereiken en hier kunt u de hele dag van de zon genieten.

Michelangelostraat:
Michelangelo Buonarroti ( 1475-1564), Italiaanse beeldhouwer, schilder, bouwmeester en dichter. De grootste beeldend kunstenaar van zijn tijd. (Koepel van de Sint Pieter en schilderingen in de Sixtijnse Kapel te Rome).
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:

– Uniek en hoogwaardig verbouwd drie laags bovenhuis
– vijf slaapkamers en twee badkamers
– Oppervlakte woning: GO 209 m²
– Dakterras van 43m²
– Drie balkons
– Prachtige visgraatvloer
– Erfpacht afgekocht tot 2052. Eeuwigdurende afkoop is reeds aangevraagd
– Vereniging van Eigenaren bestaande uit 2 Leden
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelsel (2 vergunningen)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Michelangelostraat 49

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen