HoofdFoto
Milletstraat 12 4
AMSTERDAM

Oppervlakte: 78 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 550.000,00

Milletstraat 12 4

Milletstraat 12-4, 1077 ZD Amsterdam.

Woning van ca. 78m2 gelegen op de vierde verdieping in een statig pand met lift. Het appartement ligt aan een prachtige brede straat in de Stadionbuurt!

Locatie/bereikbaarheid:
Met de auto is de Milletstraat zeer goed bereikbaar via onder andere de Ring A10 en er is altijd voldoende plek om voor de deur te parkeren. Luxe winkels en diverse restaurants bevinden zich in de buurt, waaronder op het Olympiaplein, in de Beethovenstraat en in de Cornelis Schuytstraat. Ook voor de dagelijkse boodschappen kunt u in de buurt terecht (Albert Heijn, Marqt en diverse buurtwinkels). Het appartement heeft een gunstige ligging ten opzichte van station Zuid-WTC en diverse uitvalswegen. Daarnaast is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer, diverse bus- en tramlijnen stoppen om de hoek en vanaf de Beethovenstraat bent u binnen tien minuten op het Leidseplein.

Indeling:
Gemeenschappelijke hoofdentree met lift en trap naar de vierde verdieping.

Entree met garderobekast. Ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de woonkamer met uitzicht op de Milletstraat. In het midden de badkamer die is voorzien van een douche en wastafel. Separaat toilet toegankelijk vanaf de hal. Aan de achterzijde de twee ruim opgezette slaapkamers met beide toegang naar het balkon. In het midden van de slaapkamers bevindt zich de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Goed formaat berging.

Milletstraat:
Jean Francois Millet (1815 – 1875), Frans landschapschilder (bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 78m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Lift aanwezig
– Goed formaat balkon toegankelijk van beide slaapkamers en keuken
– Gezonde en actieve vereniging van eigenaren
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 175,84 exclusief € 89,25 voorschot stookkosten.
– Recht van erfpacht, de canon bedraagt € 966,36 per jaar, AB 2000, 1 jaarlijkse indexering. Loopt tot 15-05-2055.
– Gemeentelijk monument
– Parkeren via vergunningstelstel. Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Milletstraat 12

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen