HoofdFoto
Minervalaan 34 hs
AMSTERDAM

Oppervlakte: 204 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.350.000,00

Minervalaan 34 hs

Minervalaan 34hs, 1077PA Amsterdam

Aan een van de mooiste lanen van Amsterdam Zuid bieden wij dit ideale benedenhuis (163 m²) met ruime kelder (41 m²) aan. De woning beschikt over vier slaapkamers, twee badkamers en een tuin op het zonnige westen.

Ligging/bereikbaarheid:
De Minervalaan is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10). Het treinstation Amsterdam-Zuid (WTC) is op loopafstand met directe verbindingen naar Centraal of Schiphol. Tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met zijn diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes die deze buurt tot een van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. Het appartement ligt om de hoek van de British School. In dit stadsdeel is het mogelijk per adres (thans) zonder wachtlijst twee parkeervergunningen te verkrijgen.

Indeling
Eigen entree vanaf de brede stoep, tochtportaal. Statig en vooral ruim trappenhuis met toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer en suite heeft aan de achterzijde fraaie open deuren naar de tuin die is gelegen op het zonnige westen. De keuken is tevens aan de achterzijde gelegen en heeft ook toegang tot de tuin. Toilet met fontein bereikbaar vanaf de hal. Fraai trappenhuis naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde, beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon. Vanuit de grote slaapkamer aan de achterzijde is er toegang tot de eigen badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. De tweede badkamer is bereikbaar vanaf de overloop en beschikt over een zitbad met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers aan de voorzijde met fraai zicht op de groene Minervalaan.

Souterrain
Ruim souterrain wat momenteel voorzien is van een wasruimte, ruime kamer en geïsoleerde kamer voor bijvoorbeeld muziek. Deze ruimte is eenvoudig naar eigen wens in te delen.

Minervalaan:
In de Romeinse mythologie de godin van de wijsheid. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Drie laags benedenhuis op een prachtige locatie in Amsterdam Zuid
– Gebruiksoppervlakte van 163 m² (NEN2580) plus een ruime kelder van 41 m²
– Stahoogte kelder bedraagt ca. 1.95m onder de balk en 2.07m tussen de balk
– Tuin op het zonnige westen
– Praktische opbergschuur in de tuin
– Balkon op het westen
– Vier slaapkamers, twee badkamers
– Ruime kelder met veel mogelijkheden
– Rijksmonument
– Gelegen op erfpacht, AFGEKOCHT tot 15-01-2052!
– Kleine en gezonde VVE, professioneel beheer door TEL
– Servicekosten bedragen €276,67 per maand
– Schilderwerk uitgevoerd in 2018
– Parkeren volgens vergunningsstelsel, twee vergunningen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Minervalaan 34

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen