HoofdFoto
Minervalaan 52 II
AMSTERDAM

Oppervlakte: 122 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 995.000,00

Minervalaan 52 II

Minervalaan 52 II, 1077 PC te Amsterdam.
Uitstekend ingedeeld appartement (ca. 122 m²) op de tweede etage met aan achterzijde twee balkons. Het statige appartement is gelegen aan één van de mooiste lanen van Amsterdam Zuid. Op de bovenste verdieping van het gebouw bevinden zich zeer praktische bergkamers. Het appartement is door de jaren heen goed onderhouden. Het gebouw is voorzien van een lift.

Ligging/bereikbaarheid:
De Minervalaan is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10). Het treinstation Amsterdam-Zuid (WTC) is op loopafstand met directe verbindingen naar Centraal of Schiphol. Tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met zijn diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes die deze buurt tot een van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. Het appartement ligt om de hoek van de British School. In dit stadsdeel is het mogelijk per adres (thans) zonder wachtlijst twee parkeervergunningen te verkrijgen.

Indeling:
Tweede etage:
Via de fraaie entree van het pand komt u in de gemeenschappelijke hal en neemt u de trap of de lift naar de tweede etage. U betreedt de woning via een ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De royale woon- en eetkamer en suite met karakteristieke elementen heeft in beide vertrekken 2 inbouwkasten. De mooie raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Aan de achterzijde geven 2 openslaande deuren toegang tot het eerste balkon. Ook is er in deze kamer een deur naar het tweede balkon. Beide balkons zijn gelegen op het westen en daardoor kunt u er tot in de avond heerlijk van de zon genieten met uitzicht op de fraaie binnentuinen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook hier is een deur naar het tweede balkon. Beide slaapkamers, een aan de voorkant en een aan de achterkant, zijn zeer ruim en bieden voldoende ruimte voor een kingsize bed en diverse garderobe- of inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde heeft tevens 4 openslaande deuren naar het tweede balkon. De badkamer beschikt over een ligbad met douche, een wastafelmeubel en een toilet. De gang biedt verder toegang tot een separaat toilet en een bergkast met aansluiting voor een wasmachine.
De woning heeft hoge plafonds en er ligt een visgraat parketvloer in bijna de gehele woning.

Vierde etage:
Zolderkamer/kantoor met wastafel en een ruime berging (samen 14m²). Op deze verdieping is een gemeenschappelijk ruimte gecreëerd met een douche en een toilet.

Minervalaan:
In de Romeinse mythologie de godin van de wijsheid. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 122 m² (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
– Gemeentelijke erfpacht: € 2156,76 per jaar tot 15-01-2052 (Alg. bep. 1994)
– Rijksmonument
– Actieve VvE bestaande uit nr. 40-52 (29 leden)
– De administratie van deze VvE wordt gevoerd door :Vastgoedadvies van Luijk
– Servicekosten: € 215,- per maand
– MJOP aanwezig
– CV-installatie
– Lift
– Kamer en berging op vierde etage
– Parkeren via vergunningstelsel, thans 2 vergunningen per direct beschikbaar
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Minervalaan 52

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen