HoofdFoto
Minervalaan 55 hs
AMSTERDAM

Oppervlakte: 144 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Huur: € 3.800,00 per maand

Minervalaan 55 hs

MINERVALAAN 55-HS, 1077 NP AMSTERDAM

Prachtig benedenhuis met 3 slaapkamers (ca. 144 m²) en een lift en berging in de bovenbouw in een zeer goed onderhouden complex op een unieke locatie in Amsterdam Oud Zuid. Vanuit de zeer lichte woonkamer heeft men een vrij uitzicht over de groenstrook aan de Minervalaan.

Ligging:
Dit appartement bevindt zich in een zeer statige straat, om de hoek van de Beethovenstraat en station Zuid WTC. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen zijn in directe omgeving. De Amsterdamse Zuid-As bevindt zich op loopafstand.

Indeling:
Entree, tochtportaal, hal waar alle vertrekken op uitkomen, riante woonkamer en eetkamer met 5 grote ramen aan de voorzijde met een schitterend uitzicht over de groenstrook van de Minervalaan. Keuken welke is v.v. 5-pits gasfornuis, oven, koelkast, vriezer en wasmachine/drogercombinatie gelegen aan de achterzijde met deur naar de tuin. Twee zeer ruime slaapkamers aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin. Kleinere slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer v.v. ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– Benedenhuis in Amsterdam Oud-Zuid
– 3 slaapkamers
– Ruime tuin
– Berging
– Oplevering per 1 oktober
– Voorschot stookkosten € 200,- per maand
– Op loopafstand van de Zuid-As en station WTC/Zuid
– Niet geschikt voor studenten
– Huisdieren zijn niet toegestaan

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Minervalaan 55

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen