HoofdFoto
Minervaplein 12 IV
AMSTERDAM

Oppervlakte: 162 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.250.000,00

Minervaplein 12 IV

MINERVAPLEIN 12-IV, 1077 TP AMSTERDAM

Een prachtig ruim dubbel bovenhuis (ca. 162m²) gelegen op de vierde en vijfe verdieping op een van de mooiste plekken van Oud Zuid , met ingang aan het Minervaplein. Het appartement beschikt over een zonnig dakterras en het complex is voorzien van een lift.

Ligging:
Het appartement is rustig gelegen, met uitzicht vanuit de woonkamer op de statige Michelangelostraat en de Tintorettostraat. Voor de dagelijkse boodschappen en tal van andere voorzieningen kunt u uitstekend terecht in de Beethovenstraat, het Olympiaplein en de Cornelis Schuytstraat maar ook het moderne winkelcentrum Groot Gelderlandplein is zeer nabij gelegen. Dit deel van de stad kent een uitgebreid aanbod van goede en ook internationale stcholen. Het Minervaplein is zeer makkelijk te bereiken vanaf de snelweg (S108). Het openbaar vervoer (tramlijnen 24 en 5 en diverse lijnbussen) stopt op steenworp afstand. en diverse lijnbussen stoppen op steenworp afstand. Het centrum van de stad, concertgebouw en de PC Hooftstraat liggen op 5-10 minuten fiets afstand. De Zuidas en het station Amsterdam Zuid (groot aanbod trein en metro) zijn ook binnen ca. 5 minuten per fiets te bereiken en liggen dus op gemakkelijke loopafstand. De wijk kent ruime groenvoorzieningen en het Vondelpark en Amsterdamse Bos alsmede diverse jachthavens voegen toe aan de bijzondere leefkwaliteit van deze buurt.

Indeling:
Begane grond:
Statige entree, lift of trap naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping:
Entree, centrale hal met toegang tot alle vertrekken. Aan uw linkerhand de gesloten keuken voorzien van een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. Naastgelegen ruime eetkamer waar u middels openslaande deuren toegang heeft tot het zonnige dakterras gelegen op het westen. De lichte woonkamer is aan de andere zijde van de verdieping gelegen en is voorzien van een gezellige sfeerhaard. De eerste slaapkamer bevindt zich op deze verdieping en heeft directe toegang tot de eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Vanaf de hal is nog een separaat toilet met fontein bereikbaar.

Vijfde verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Masterbedroom met zijkamer die momenteel dient als werkkamer maar ideaal te gebruiken is als walk in closet. De masterbedroom beschikt over een eigen royale open badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Derde (kleinere) slaapkamer aan de andere zijde gelegen met grote inbouwkasten en met een derde douche. Tevens zijn de waskamer en een apart toilet vanaf de overloop bereikbaar. De gehele woning is voorzien van een fraaie parketvloer en van dubbel glas, een aantal van de radiatoren hebben een ombouw en de masterbedroom is voorzien van airconditioning.

In de kelder van het complex beschikt het appartement nog over een berging.

Minervaplein:
In de Romeinse mythologie de godin van de wijsheid. Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht (ca. 162m²)
– Dakterras (recent vernieuwd)
– Berging in de onderbouw
– Video intercom
– Professioneel beheer Delair Trust beheer
– Gezonde VvE
– Servicekosten: € 425,35 per maand, inclusief voorschot stookkosten en warmwater
– Erfpacht € 1.325,90 per jaar alg. vw. 2000 tot 15-07-2055
– Verwarming en warm water via blokverwarming
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelsel (2 parkeervergunningen per direct)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Minervaplein 12

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen