HoofdFoto
Mr. G. Groen van Prinstererlaan 327
AMSTELVEEN

Oppervlakte: 66 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 350.000,00

Mr. G. Groen van Prinstererlaan 327

Mr G. Groen van Prinstererlaan 327, 1181 TV Amstelveen.

Fantastisch gerenoveerde bovenwoning (gelegen op de 6e verdieping, met lift) van ca. 66 m2 met ruime berging gelegen op de begane grond, op een top locatie in Amstelveen!

Locatie/ bereikbaarheid:
De woning ligt direct naast het Stadshart van Amstelveen met zodoende alle mogelijke voorzieningen op loopafstand. Zoals onder andere de Bijenkorf, AH, diverse cafes en restaurants, de Schouwburg, het Cobra museum, de bibliotheek, het busstation en de (snel)tram (naar o.a. Amsterdam centrum). Tevens is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A9, A10).

Indeling

Gemeenschappelijke entree met lift naar de 6e verdieping.

Zesde verdieping:
Entree met tochtportaal. Ruime open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en bar aan de keuken. Zeer ruime open woon/eet- kamer met aangrenzend het balkon. Twee zeer ruime slaapkamers met in het midden van de slaapkamers een hal en nog een extra bergkast/wasruimte. Aan de voorzijde van de woning ligt de badkamer die is voorzien van een toilet, inloopdouche en dubbele wastafel. De woning bevindt zich op de zesde verdieping wat zorgt voor veel daglichttoetreding.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 66 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Berging gelegen op de begane grond van ca. 6 m2
– Goed balkon gelegen op het Westen dus na het werk kunt u lekker genieten van de avond zon
– Woning is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Gezonde en actieve vereniging van eigenaren, professioneel vve beheer door: Starrip
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 133,50 (exclusief voorschot stookkosten a € 60,-)
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Mr. G. Groen van Prinstererlaan 327

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen