HoofdFoto
Mr. Troelstralaan 30
AMSTELVEEN

Oppervlakte: 81 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 395.000,00

Mr. Troelstralaan 30

Mr. Troelstralaan 30, 1181 VE Amstelveen.

Op een van de mooiste locaties in Amstelveen, in de geliefde en kindvriendelijke wijk Elsrijk, ligt deze goed ingedeelde dubbele bovenwoning van circa 81m² met een balkon en zowel intern als extern bergruimte.

Ligging/bereikbaarheid:
De woning ligt op loopafstand van het Amsterdamse Bos en om de hoek van diverse winkels en het busstation van Amstelveen. Het overdekte, luxe winkelcentrum Stadshart ligt op nog geen 5 minuten fietsen. Schiphol, de Zuidas, alsmede het centrum van Amsterdam liggen in de directe omgeving. Binnen een paar minuten bent u bij de uitvalswegen A10 en A9 (richting Utrecht en Den Haag). De aanwezigheid van diverse bushaltes richting winkels en Amsterdam centrum, de aanwezigheid van de tram (5) en de Schiphollijn (bus 300) zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree.

Eerste verdieping:
Ruime entree die toegang biedt tot alle vertrekken en waar zich tevens een separaat toilet bevindt. Aan de voorzijde de zeer zonnige woonkamer en aangrenzend de eetkamer met toegang tot het balkon. Aan de achterzijde de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur, met tevens toegang tot het balkon.

Tweede verdieping:
Via de interne trap bereikt u de tweede verdieping. Ruime hal met direct de eerste badkamer die is voorzien van een douche en een toilet. De tweede badkamer is voorzien van een ligbad met douche en wastafel. Twee ruime slaapkamers met vaste kasten en aan zowel de voor- als achterzijde een dakkapel. Op deze verdieping ook nog een extra bergruimte/ wasruimte en de CV. Via een interne vlizotrap bereikt u de vliering, welke perfect te gebruiken is als berging/opslag.

Berging/schuur:
Aan de achterzijde de berging/schuur waar u een fiets of overige spullen kunt stallen.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 81m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Berging gelegen aan de achterkant van het complex
– Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 91,20
– Woning is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
– Parkeren middels een parkeervergunning en betaald parkeren
– Alle roerende zaken zijn in overleg ter overname
– Oplevering in overleg, kan per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Mr. Troelstralaan 30

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen