HoofdFoto
Nicolaas Maesstraat 112 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 98 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 800.000,00

Nicolaas Maesstraat 112 3

Nicolaas Maesstraat 112-3, 1071RG Amsterdam
Op een prachtige plek in Amsterdam Oud-Zuid bieden wij dit verzorgde appartement van ca. 98m² op één laag aan. Het appartement beschikt nu over een ruime slaapkamer maar is eenvoudig om te bouwen naar een appartement met twee slaapkamers.

Ligging:
Gelegen op een van de meest charmante plekken in Oud Zuid. De gezellige buurt kent vele winkels en restaurants. Het Concertgebouw, Rijksmuseum en het van Goghmuseum op het Museumplein bevinden zich evenals het Vondelpark op steenworp afstand. Een parkeervergunning is zonder wachttijd te verkrijgen en er is veel parkeerruimte voor de deur. Met de auto zit u binnen enkele minuten op de ring. In de directe omgeving van het appartement bevinden zich diverse bus- en tramhaltes met snelle verbindingen naar treinstation Zuid-WTC en luchthaven Schiphol.

Indeling:
Derde verdieping
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. De riante woonkamer met een diepte van ruim 12 meter loopt van de voor- naar de achterzijde. Door de plafondhoogte van 3.21m is de woonkamer bijzonder licht. De half open keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, stoomoven, combi-oven en koelkast met vriesvak. Aan de achterzijde is er toegang tot het balkon op het noordwesten waar u heerlijk kunt genieten van de namiddag/avondzon. Vanaf het balkon heeft u een vrij uitzicht over de tennisbaan die achter het pand is gelegen. De badkamer is tevens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Separaat toilet bereikbaar vanaf de hal. De ruime slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een grote inbouwkast.

Nicolaas Maes:
Schilder (1632-1693), schilderde historiestukken en portretten. Hij was een leerling van Rembrandt. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 98m² (NEN2580)
– Balkon van ca. 5m² op het noordwesten (einde middag/avondzon)
– Tweede (en evt. derde) slaapkamer zijn eenvoudig te creëren
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– VVE zal na wijziging splitsing bestaan uit 4 leden
– Voorbehoud wijziging splitsing
– Maandelijkse bijdrage bedraagt €129,-
– Voorkeur oplevering per 8 september 2020, in overleg kan hiervan afgeweken worden
– Parkeren volgens het vergunningsstelsel, op dit moment geen wachtlijst

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Nicolaas Maesstraat 112

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen