HoofdFoto
Nicolaas Witsenkade 8 D
AMSTERDAM

Oppervlakte: 97 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 800.000,00

Nicolaas Witsenkade 8 D

Nicolaas Witsenkade 8-D, 1017ZR Amsterdam
Waanzinnig loft achtig appartement (ca. 97m²) gelegen op de bovenste verdieping aan de Nicolaas Witsenkade in het centrum van Amsterdam. Het appartement heeft een prachtige plafondhoogte van ruim 3 meter en beschikt over een spectaculair dakterras met uitzicht over de binnenstad van Amsterdam.

Locatie
Gelegen op de rand van het centrum en de Pijp, op steenworp afstand van het Weteringcircuit. Diverse leuke winkeltjes, cafés, restaurants, galeries, de Albert Cuypmarkt en de bloemenmarkt op het Amstelveld bevinden zich allen in de nabije omgeving. Met de auto parkeert u voor de deur, op dit moment krijgt u direct een vergunning zonder wachttijd. Ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld, diverse haltes bevinden zich direct om de hoek.

Indeling
Begane grond, gemeenschappelijke entree.

Derde verdieping
Entree, trap naar het appartement.

Vierde verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de ruime split level woonkamer gelegen met bijzonder veel lichtinval door de grote ramen. De keuken is voorzien van alle gemakken waaronder een 5-pits Boretti gasfornuis, ijskast, vaatwasser en Quooker. Twee slaapkamers aan de achterzijde gelegen. De ruime badkamer is centraal gelegen en beschikt over een dubbele inloop rainshower en een dubbele wastafel. Separaat toilet bereikbaar vanaf de hal. Middels een open trap is er toegang tot het ruime dakhuis. Vanuit het dakhuis heeft u toegang tot het riante dakterras met waanzinnig uitzicht over Amsterdam. Het dakterras is voorzien van een elektra- en wateraansluiting.

Nicolaas Witsenkade:
Scheepsbouwer, cartograaf, schrijver. Leefde van 1641 tot 1717. Studeerde rechten in Leiden en was een adviseur van tsaar Peter de Grote. Zijn boek over scheepvaart uit 1671 is een van de belangrijke bronnen over de Nederlandse scheepsbouw in de zeventiende eeuw. Hij was tussen 1682 en 1705 vele malen burgemeester van Amsterdam.

Bijzonderheden
– Appartementsrecht van ca. 97 m²
– Twee slaapkamers
– Riant dakterras met waanzinnig uitzicht (ca. 48 m²)
– Gelegen aan de Singelgracht
– Gelegen op EIGEN GROND, dus géén erfpacht
– Gezonde en actieve VVE, bijdrage is €60,- per maand
– Recentelijk volledig en hoogwaardig gerenoveerd
– Parkeren via vergunningsstelsel, op dit moment geen wachtlijst
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Nicolaas Witsenkade 8

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen