HoofdFoto
Nieuwe Looiersstraat 68 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 45 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 375.000,00

Nieuwe Looiersstraat 68 3

Nieuwe Looiersstraat 68-3, 1017 VD Amsterdam

Goed ingedeeld appartement van ca. 45 m² met twee balkons, gelegen op een top locatie in Amsterdam.

Locatie/bereikbaarheid:
Deze goed ingedeelde woning is gelegen in een rustige straat aan de rand van de grachtengordel, tussen de Reguliersgracht, de Vijzelgracht, de Prinsengracht en de Lijnbaansgracht. De nabijheid van de Utrechtsestraat (één van de leukste winkelstraten in Amsterdam), diverse musea, theaters, en het ruime aanbod van diverse cafés, koffietentjes en restaurants maken deze woonlocatie zeer gewild.

De woning is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De halte van de Noord/Zuidlijn met verbindingen naar Noord en de Zuidas, alsmede diverse andere tram- en bushalten bevinden zich op slechts een paar minuten loopafstand. Per auto bent u binnen 15 minuten bij de ringweg A10.

Indeling
Gemeenschappelijke entree.

Derde verdieping:
Ruime hal die direct toegang biedt tot alle vertrekken in de woning. Aan de achterzijde bevindt zich de eetkamer met open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend het balkon dat toegankelijk is vanuit zowel de keuken als de eetkamer. In het midden van de woning bevindt zich de badkamer die is voorzien van een toilet, douche, wastafel en muurverwarming. Aan de voorzijde treft u de ruim opgezette fijne woonkamer met dubbele openslaande deuren en een balkon. In de woonkamer zijn twee kasten ingebouwd.

Zolder:
Via de woonkamer bereikt u door middel van een interne steektrap de zolderverdieping waar de slaapkamer is gecreëerd. De slaapkamer is goed geïsoleerd waardoor het heerlijk rustig is. In het knieschot van de kamer zit een zeer praktische ingebouwde ladekast en in de nok is er nog ruimte om dingen weg te zetten.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 45 m² inclusief de ruimte op de zolderverdieping (berging) gelegen op de vierde verdieping
(NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– De woning is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Gezonde en actieve vereniging van eigenaren
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 132,29
– Woning is reeds gerenoveerd en verkeerd in goede staat
– Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam. Bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Nieuwe Looiersstraat 68

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen