HoofdFoto
Nieuwpoortstraat 86 A 14
AMSTERDAM

Oppervlakte: 49 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Huur: € 1.450,00 per maand

Nieuwpoortstraat 86 A 14

***BESCHIKBAAR PER 1 JULI 2019***

Prachtig appartement met tuin en eigen parkeerplaats!

Nieuwpoortstraat 86 A14, 1055RZ Amsterdam.

Luxe tweekamerappartement gelegen aan de straat parallel lopend aan de Haarlemmerweg (S103) en op steenworp afstand van de Westergas-fabriek en het Westerpark. NS Station Sloterdijk en NS Station Amsterdam Centraal bevinden zich op een aantal minuten fietsen. Met de auto bent u binnen no-time de stad uit via de S103 en de Ringweg A10. Het complex beschikt over een lift en er is een eigen parkeerplaats te huur in de ondergelegen garage. Er is een gezamenlijke binnentuin (ontworpen door de studio van Piet Boon) met onder andere een sporttoestel.

Indeling:
Eerste verdieping:
Woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en beschikt over een stoer betonnen aanrechtblad. Separaat toilet. In de hal bevinden zich een toilet met fontein, wasmachinekast en de riante slaapkamer aan de voorzijde. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de luxe badkamer voorzien van inloop rainshower, wastafel en designradiator.

Omdat het appartement gelegen is in een complex wat onlangs is getransformeerd van kantoorruimte naar appartementencomplex is het bijzonder goed geïsoleerd wat zal zorgen voor erg lage maandlasten. Belangrijk om te weten is dat u geen parkeervergunning kunt aanvragen op de straat.

Tuin:
Ruime voortuin gelegen aan de gemeenschappelijke binnentuin.

Parkeerplaats:
Parkeerplaats gelegen op de begane grond. De maandelijkse kosten bedragen € 150,- per maand.

Bijzonderheden:

– Tweekamerappartement van ca. 49m2.
– Gelegen in een volledig nieuw opgeleverd complex.
– Dubbele beglazing – volledig geïsoleerd.
– Hoogwaardige afwerking, ontwerp van entree’s en gemeenschappelijke binnentuin door Piet Boon.
– Riante gemeenschappelijke binnentuin met fitnesstoestel.
– Exclusief gas, water, elektra, tv en internet.
– Exclusief parkeerplaats € 150,- per maand.
– Inclusief servicekosten.
– Borg 2 maanden kale huur.
– Per 1 juli 2019 beschikbaar.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Nieuwpoortstraat 86

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen