HoofdFoto
Noordermarkt 22
AMSTERDAM

Oppervlakte: 338 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 2.000.000,00

Noordermarkt 22

Noordermarkt 22, 1015 MZ te Amsterdam.
Hierbij bieden wij u een fantastisch woon/belegging/ontwikkelingsobject aan: Een karakteristiek herenhuis met een totaal oppervlak van ca. 338 m², verdeelt over 5 woonlagen, op een unieke locatie. Het monumentale pand is gelegen op eigen grond.

Bereikbaarheid:
Het Centraal station bevindt zich op tien minuten loopafstand. Met de auto rijdt u via de randweg achter het Centraal Station naar de Piet Hein tunnel en de aansluiting op de A10. Het pand ligt midden in de bruisende Jordaan aan de Noorderkerk. Om de hoek treft u de Haarlemmerstraat en de Haarlemmerdijk, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen bij Albert Hein, Marqt en vele delicatessen winkels. De Noordermarkt, wat zaterdags een boerenmarkt met biologische produkten en een bijzondere markt met antiek & brocante en duurzame producten is, verandert op maandagmorgen in een ware verzamelmarkt. De sfeervolle verbindingsstraatjes, die de grote grachten hier kruisen, geven met hun vele kleine winkeltjes, cafeetjes en restaurants een gezellig, bijna dorpsachtig karakter aan dit deel van de binnenstad.

Indeling:
Begane grond en 1ste etage (leeg en vrij van huur en gebruik):
Eigen entree. De twee verdiepingen worden volledig casco opgeleverd. Er is een mogelijkheid om een dakterras aan te leggen op de uitbouw van de begane grond.

2de etage (leeg en vrij van huur en gebruik):
Entree. Hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Woonkamer aan voorzijde. Keuken aan achterzijde, voorzien van inbouwapparatuur. Masterbedroom aan achterzijde. Badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel. Separaat toilet. Aan achterzijde is het mogelijk om een terras aan te leggen. Door de gehele woning ligt een eikenhouten lamelparket. Ideaal voor Airbnb, gastenverblijf kantoor of verhuur.

3de en 4de etage:
Deze woning wordt in verhuurde staat opgeleverd.

Bijzonderheden:
– Ongesplitst pand, bestaande uit 3 woningen, 338 m² (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
– Dubbel beneden en 2 hoog worden leeg opgeleverd
– 3 + 4 hoog wordt verkocht in verhuurde staat, huurprijs € 346,50 per maand (€ 4158,- per jaar)
– Volle eigendom, dus geen erfpacht
– Rijksmonument
– Restitutie overdracht belasting voor rekening van verkoper
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Noordermarkt 22

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen