HoofdFoto
Notenlaan 1
AMSTELVEEN

Oppervlakte: 169 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 875.000,00

Notenlaan 1

Notenlaan 1, 1185 RS Amstelveen.

Vrijstaande woning (villa) van ca. 169m2 met een totaal perceeloppervlakte van ca. 403m2.

Locatie/bereikbaarheid:
Om de hoek bevinden zich een prachtige siervijver, een speeltuin en karakteristieke hoge bomen, kortom; een prettige leefomgeving.

Op 5 minuten lopen treft u goede busverbindingen met Amsterdam en Schiphol. De Zuidas is op 20 minuten fietsafstand. Op 10 minuten loopafstand ligt winkelcentrum ‘Het Stadshart’ met in het verlengde de Rembrandtweg; een modern en gezellig winkelgebied waar u alles kunt vinden wat u nodig hebt. Ook het Cobra museum, het Jan van der Togt museum, het Cultureel Centrum en de Bibliotheek bevinden zich op tien minuten wandelen, alsmede verschillende gezellige restaurants en terrassen in het Oude Dorp en Aan de Poel voor een heerlijke avond culinair genieten.

Fietsen in het Amsterdams Bos en naar de verschillende bekende parken als het Broersepark en het Thijssepark, het ligt allemaal binnen handbereik en verschillende sportvoorzieningen zoals voetbalclubs, tennisclubs, bekende hockeyclubs, maar ook een overdekt zwembad en het moderne sportcentrum Health City bevinden zich vlakbij.

Indeling:
Begane grond:
Via de hal met aparte wc komt u uit in de ruim opgezette woonkamer met half openkeuken aan de voorzijde die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend aan de voorzijde de garage/grote bijkeuken, deze ruimte biedt u verschillende mogelijkheden. Aan de zijkant treft u de hoofdslaapkamer met aangrenzend de badkamer die is voorzien van een douche, wastafel en ligbad.

Eerste verdieping:
Via de interne trap komt u op de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met veel bergruimte. Uitbouw en uitbreiding sanitaire voorzieningen is mogelijk.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van ca. 169 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Totaal perceel oppervlakte van ca. 403m2
– De woning is gelegen op eigen grond met een ruime tuin
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing
– “As is where is” clausule is van toepassing
– Per direct beschikbaar
– Deze woning biedt diverse mogelijkheden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Notenlaan 1

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen