HoofdFoto
Oudezijds Achterburgwal 99 B
AMSTERDAM

Oppervlakte: 79 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 595.000,00

Oudezijds Achterburgwal 99 B

Oudezijds Achterburgwal 99 B, 1012DD Amsterdam

Uniek appartement van ca. 79 m2 in een geheel vrijstaand pand, gelegen in een oude kloostertuin middenin het centrum van Amsterdam

Locatie/bereikbaarheid:
Te midden van de bruisende wallen ligt dit unieke appartement, verscholen in een binnentuin die door middel van een hek is afgesloten van de gracht . Het appartement bevindt zich in stadsdeel Centrum; op loopafstand van het Koninklijk Paleis op de Dam, de Bijenkorf, Magna Plaza, de Nieuwmarkt, de Munt, de Kalverstraat en het Centraal Station. Daarbij zijn diverse musea, winkels, bars en restaurants in de buurt te vinden. De Noord-Zuidlijn ligt om de hoek – haltes Rokin en Dam – met een directe verbinding naar Centraal Station en Station Zuid, maar ook de tramhaltes voor lijn 4, 13, 14 en 17 zijn hier te vinden. Middels afslag S100, de IJtunnel en de Piet Heintunnel is het appartement met de auto zo goed als direct bereikbaar.

Indeling

Via een steeg die door middel van een hek is afgesloten van de gracht komt u uit bij de voordeur van het complex. Er is een eigen entree met toegang naar het appartement.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime hal. De trap omhoog leidt naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Zeer ruime open woon-/eetkamer met open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Grote openslaande Franse balkondeuren die zorgen voor extra daglichttoetreding.

Interne trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Op de derde verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer, een separaat toilet en een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Op deze woonlaag bevinden zich ook diverse opbergruimtes.

Via een interne trap komt u uit op de zolderverdieping. Hier bevindt zich de tweede slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 79 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Recht van erfpacht, de canon is afgekocht tot 30-11-2049. Algemene Bepalingen 1994
– De Vereniging van Eigenaren bestaat uit twee leden. De maandelijkse servicekosten bedragen € 214
– Professioneel VvE-beheer door Delair Vastgoedbeheer
– Middenin het centrum van Amsterdam
– Het huis staat geheel vrij in een oude kloostertuin. Het betreft de tuin van het voormalige Bethaniënklooster, een 15e-eeuws klooster op de Amsterdamse Wallen, gewijd aan Maria van Bethanië. Het is een van de weinige overblijfselen van het middeleeuwse kloostergebied aan Oudezijde, naast de Waalse Kerk en de Agnietenkapel
– Het pand is een gemeentelijk monument en heeft ooit dienst gedaan als specerijenpakhuis van de beroemde kruidenier Jacob Hooy aan de Kloveniersburgwal
– Parkeren volgens vergunningstelsel Gemeente Amsterdam; parkeergarage in de nabije omgeving (Rokin/Oosterdok)
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Oudezijds Achterburgwal 99

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen