HoofdFoto
Overvoorde 20
AMSTERDAM

Oppervlakte: 68 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Huur: € 1.500,00 per maand

Overvoorde 20

***BESCHIKBAAR PER 15 JANUARI 2020***

OVERVOORDE 20, 1082 GA te Amsterdam

Om de hoek van het Gelderlandplein, ligt dit strak onderhouden drie kamer appartement met een totaal oppervlak van ca. 68m² en een berging in de onderbouw.

Ligging
Het appartement is gelegen in Buitenveldert, het groene Zuid. Om de hoek bij de bruisende Zuidas, de VU en het vernieuwde winkelcentrum Groot Gelderlandplein, met een keur aan winkels, koffietentjes en modezaken. Voor een lunch kunt u terecht bij traiteur Gusto en voor een kopje koffie bij de Coffee Company. Tramlijn 5 en 51 stoppen om de hoek en zorgen voor een goede verbinding naar het Amsterdamse centrum, of naar Stadshart Amstelveen. Het Amsterdamse Bos ligt op fietsafstand, en het Amstelpark en het Gijsbrecht van Amstelpark liggen zelfs op loopafstand. De fiets kan veilig worden gestald in de eigen berging op de begane grond. De auto kan voor de deur worden geparkeerd, met vergunning.

Indeling:
Entree, trap naar het galerij appartement op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Tochtportaal, hal, keuken, separaat toilet, badkamer, woonkamer, balkon, twee slaapkamers, berging in de onderbouw. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, stenen werkblad en bevindt zich aan de voorzijde. De lichte woonkamer geeft toegang tot het balkon op het zuiden en de twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn toegankelijk vanuit de woonkamer. Een kamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning (galerijkant) en staat in open verbinding met de woonkamer, maar kan door middel van schuifdeuren worden afgesloten. De tweede slaapkamer is aan de andere zijde van het appartement gelegen. De moderne badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel en een moderne inloopdouche.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, ca 68m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Twee slaapkamers
– Balkon gelegen op het zuiden
– Berging in de onderbouw
– Goed onderhouden
– Blokverwarming voorschot stookkosten € 60,- per maand
– Waarborgsom 2 maanden huur
– Verhuur aan studenten is niet mogelijk
– Parkeren via vergunningstelsel
– Gestoffeerd

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Overvoorde 20

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen