HoofdFoto
Peperstraat 9 A
AMSTERDAM

Oppervlakte: 139 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 695.000,00

Peperstraat 9 A

Peperstraat 9-A, 1011TJ Amsterdam

Op een unieke plek in het centrum van Amsterdam bieden wij dit dubbele benedenhuis van circa 139m² aan. Het appartement is van alle gemakken voorzien, beschikt over drie slaapkamers en verkeert in uitstekende staat.

Bereikbaarheid
De woning is gelegen in een heerlijk rustig straatje in het centrum van Amsterdam. Het Centraal Station, de Nieuwmarkt en de Dam bevinden zich op loopafstand. Het appartement is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, diverse tram- en bushaltes bevinden zich op loopafstand en de Ring A10 bereikt u met de auto ook in een aantal minuten.

Indeling
Beletage:
Entree, hal met ruimte voor de garderobe en toilet met fontein. U komt de woonkamer aan de voorzijde binnen en deze loopt geheel door tot de achterzijde. Aan de achterzijde bevindt zich het eetgedeelte voorzien van een dakraam wat zorgt voor een fraaie lichtinval. Daarnaast bevindt zich hier de open keuken die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. De woonkamer is tot slot voorzien van een verhoogde hoek die ideaal te gebruiken is als lounge of speelhoek voor de kinderen.

Souterrain:
Halverwege de trap van de beletage naar het souterrain heeft u toegang tot de badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. U komt vervolgens het souterrain binnen in de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. De masterbedroom is gelegen aan de voorzijde. Naast de masterbedroom bevindt zich een ruime berging. Aan de achterzijde bevinden zich de ruime tweede en derde slaapkamer.

Peperstraat:
Naar de Peperwerf, die op de plaats van de huidige Peperstraat lag en behoorde bij de pakhuizen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie, waar onder meer de aangevoerde specerijen werden opgeslagen. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
– Dubbel benedenhuis van circa 139m² (NEN2580)
– Drie slaapkamers
– Gelegen op eigen grond
– Recentelijk gerenoveerd, inclusief funderingsherstel
– Kleine VVE bestaande uit 3 leden
– Kantoor tegenover, dus ’s avonds geen buren
– Servicekosten bedragen € 125,- per maand
– CV-installatie
– Parkeren via vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Peperstraat 9

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen