HoofdFoto
Pieter Lastmankade 6 bv
AMSTERDAM

Oppervlakte: 225 m2

Aantal kamers: 8

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.450.000,00

Pieter Lastmankade 6 bv

Pieter Lastmankade 6 bv, 1075 KJ te Amsterdam.
Op een prachtige en rustige locatie in Amsterdam Oud Zuid ligt deze zeer lichte bovenwoning (225 m²), verdeeld over drie verdiepingen met zonovergoten dakterras (21 m²) en eigen opgang. Het ruime familiehuis heeft aan voorzijde een weids uitzicht over een brede groenstrook en het Noorder Amstelkanaal, wat de mogelijkheid biedt om voor de deur een eigen boot aan te leggen. Het appartement heeft een goede royale indeling met 5 slaapkamers en 2 badkamers en is uitstekend geschikt voor een gezin met opgroeiende kinderen. Naast het dakterras heeft de woning ook nog beschikking over drie balkons.

Ligging/Bereikbaarheid:
Het is een bijzondere locatie aan het Noorder Amstelkanaal met vrij uitzicht over het Sportpark “Olympiaplein” en uitzicht over het oude Olympische dorp uit 1928. De woning is een onderdeel van een huizenblok dat iets meer dan 90 jaar geleden door de architect G.J. Rutgers is opgeleverd. Bijzonder is dat de architect zelf in dit bouwblok heeft gewoond. Het appartement ligt schuin tegenover het Monument “Indië Nederland” aan een rustige éénrichting straat met ruim grasveld tot aan de waterkant en kijkt o.a. uit op een historisch jachthaventje.

De woning is gelegen in het zeer gewilde stadsdeel (Oud-)Zuid, nabij de ‘Cornelis Schuyt’ met zijn diverse exclusieve winkels, nabij de Jacob Obrechtstraat, het Valeriusplein en het prachtige Vondelpark. Alle voorzieningen zoals goed aangeschreven scholen en openbaar vervoer (diverse tramlijnen en busverbindingen) bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens zijn er tal van terrassen en restaurants nabij gelegen, evenals het winkelaanbod van de Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat enerzijds en het Concertgebouw, het Rijksmuseum en het Museumplein anderzijds.
Binnen 5 minuten bent per fiets op de Zuidas. De directe omgeving is in trek mede getuige hoogwaardige projecten in aanbouw verderop aan de Pieter Lastmankade en aan het Valeriusplein.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree.

Tweede etage:
Brede overloop. Ruime woonkamer en-suite met aan voorzijde een prachtig weids uitzicht. Werk-/kinderkamer aan voorzijde. Aan achterzijde de keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een balkon. Separaat toilet. Garderobekast.

Derde etage:
Overloop. Drie slaapkamers, waarvan 2 zeer riant. Badkamer aan achterzijde, voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel. Separaat toilet. Zowel aan voor- als aan achterzijde een balkon over de gehele breedte.

Vierde etage:
Overloop met wasmachine – en drogeraansluiting. 2 ruime slaapkamers. Badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet. Van de overloop heeft u toegang tot het zonovergoten terras aan achterzijde. Mogelijkheid om op de bovenste etage uit te bouwen voor extra woon meters en buitenruimte

Pieter Lastmankade:
Amsterdamse schilder (1583-1633), onder andere van Bijbelse taferelen; leermeester van Rembrandt. Bij raadsbesluit van 10-1-1923 is een gedeelte vernoemd in Jan van Goyenkade. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 225 m² (Nen rapport aanwezig)
– Gemeentelijke erfpacht, € 2160,28 per jaar tot 01-12-2048 (AB 1994)
– VvE bestaande uit 2 appartementsrechten
– De woning biedt meerdere mogelijkheden om meer m²’s te creëren
– Servicekosten: € 235,65 per maand
– MJOP aanwezig
– Dakterras met vergunning aangelegd
– Gemeentelijk monument
– CV-installatie
– Houten vloer
– Deels dubbel glas
– Eigen opgang
– Ouderdoms- en niet bewonersclausule van toepassing
– Parkeren via vergunningstelsel (Bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Pieter Lastmankade 6

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen