HoofdFoto
Plantage Middenlaan 32 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 107 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 775.000,00

Plantage Middenlaan 32 3

Plantage Middenlaan 32-3, 1018DG Amsterdam
Midden in de Plantagebuurt bieden wij dit fraaie dubbele bovenhuis aan met veel authentieke details. Het appartement is in 2013 volledig gerenoveerd, beschikt over twee ruime slaapkamers en een derde kleinere kamer en heeft aan de voorzijde fantastisch uitzicht op Artis!

Bereikbaarheid:
De Plantagebuurt is een zeer geliefde en gezellige buurt met veel restaurants, cafés en winkels. U kunt uit vele gelegenheden kiezen als het gaat om heerlijk (uit) eten, winkelen of een cultureel bezoek. Artis, Hortus Botanicus en het Wertheimpark liggen op loopafstand. De grachtengordel, Stopera, Carré en het Tropenmuseum zijn zeer nabij gelegen. Het appartement is goed te bereiken met eigen vervoer met een goede aansluiting op de Ringweg A-10 via de IJtunnel en de Piet Heintunnel. Het Centraal Station ligt op enkele minuten fietsen. Openbaar vervoer per tram en metro bevindt zich in de directe nabijheid.

Indeling:
Begane grond
Entree, trappenhuis.

Tweede verdieping
Entree, hal en trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping
Riante woonkamer van drie ramen breed met aan de voorzijde een karakteristiek balkon met spectaculair uitzicht over de historische gebouwen van dierentuin Artis. Aan de achterzijde de luxe open keuken voorzien van 5-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, combi-oven, koelkast en vriezer. Aan de achterzijde is er toegang tot het toilet met fontein. Middels een open trap is er toegang tot de vierde en tevens bovenste verdieping.

Vierde verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de eerste ruime slaapkamer met toegang tot een kleinere kamer die ideaal te gebruiken is als walk-in closet, maar ook apart kan dienen als werk-, studeer- of hobbykamer. De tweede ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van bijzonder veel op maat gemaakte inbouwkasten. Tot slot is ook de badkamer aan de achterzijde gelegen. Deze is voorzien van een ligbad, dubbele inloop regendouche, dubbele wastafel en toilet.

Plantage Middenlaan
In 1682 besloot de stadsregering om op dit gebied, dat in 1658 binnen de stad kwam, een ‘plantagie’ aan te leggen: een wandelplaats alleen bebouwd met zomerhuisjes, tuinen en enkele herbergen. Over de gehele oppervlakte van het terrein werd een rechtlijnige aanleg gerooid. De laan die deze nieuwe plantage in de lengte doorsneed, kreeg de naam van Middenweg of Middenlaan, en er kwamen drie dwarslanen. De zomerhuizen werden geleidelijk vervangen door woonhuizen, zodat tegenwoordig alleen nog het Wertheimpark aan de vroegere bestemming herinnert. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Dubbel bovenhuis van ca. 107m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Gemeentelijk monument
– In 2013 volledig gerenoveerd
– Voorzijde voorzien van nieuwe kozijnen met monumentenglas
– Balkon aan de voorzijde met spectaculair uitzicht op Artis
– Oplevering in overleg, kan snel
– VVE bestaande uit 2 leden
– Maandelijkse servicekosten bedragen €150,-
– Parkeren via vergunningstelsel (Bron: gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Plantage Middenlaan 32

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen