HoofdFoto
Prinsengracht 240 B
AMSTERDAM

Oppervlakte: 105 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.000.000,00

Prinsengracht 240 B

Prinsengracht 240 B, 1016 HE Amsterdam
Prachtig en recent gerenoveerd dubbel bovenhuis (ca. 105m²) met een spectaculair dakterras op het zuidwesten (ca. 42m²). Het appartement is gelegen op loopafstand van de Elandsgracht en de negen straatjes. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en heeft aan de voorzijde een prachtig uitzicht op de Prinsengracht.

Ligging
Het appartement bevindt zich tussen de Elandsgracht en de Rozengracht, net buiten de “Gouden bocht”, in de directe nabijheid van een grote diversiteit aan leuke boetiekjes, restaurants, cafés en winkels voor de dagelijkse boodschappen. De Dam, de Opera, de “negen straatjes”, de Jordaan, de Westerkerk en het Centraal Station zijn op steenworp afstand gelegen. Ook het Vondelpark bevindt zich in de nabije omgeving, al met al is deze locatie dus bijzonder goed. Daarnaast is er een goede verbinding met het openbaar vervoer, er zijn diverse tram- en busverbindingen in de directe omgeving aanwezig.

Indeling
Eigen entree op de eerste verdieping, trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Fraaie woonkamer van bijna 6 meter breed aan de gracht. Door drie grote ramen aan de voorzijde heeft u prachtig uitzicht over de Prinsengracht en geniet u van een prachtig lichtinval. De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een sfeervolle houthaard. Aan de achterzijde bevindt zich de luxe open keuken voorzien van alle gemakken. Het gastentoilet bevindt zich tevens aan de achterzijde en is voorzien van fontein. Aan de achterzijde heeft u middels openslaande deuren toegang tot het spectaculaire dakterras van ruim 42m² gelegen op het zuidwesten, hier geniet u praktisch de hele dag van de zon!

Derde verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Zowel de voor-, als de achterzijde is voorzien van een ruime slaapkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een praktische inbouwkast en ook beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De luxe badkamer is vanaf de overloop bereikbaar en is voorzien van een inloop regendouche, wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is er toegang tot het ruime balkon op het zuidwesten.
Het gehele appartement is voorzien van een fraaie parketvloer. Het complex beschikt in het souterrain nog over een praktische fietsenberging met separate entree ca. 7 m2.

Bijzonderheden:
– Woning met een totaal oppervlakte van ca. 105 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Dakterras van ruim 42m²
– Balkon van ca. 7m²
– Recent gerenoveerd
– Berging in de kelder van ca. 7m²
– Twee slaapkamers
– Eigen grond
– Kleine VVE, 3 leden
– Service kosten € 100,- per maand
– Oplevering in overleg, kan snel
– Parkeren via het vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Prinsengracht 240

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen