HoofdFoto
Prinsengracht 659 F
AMSTERDAM

Oppervlakte: 123 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 925.000,00

Prinsengracht 659 F

Prinsengracht 659-F, 1016HV Amsterdam

Geniet van een in 2009 volledig gerenoveerd dubbel bovenhuis van 123m² met een privé dakterras van 25 m² aan de zonnige kant van de Prinsengracht in het hart van de grachtengordel en om de hoek van de 9 straatjes!
Het prachtige appartement van circa 123m² is zo gerealiseerd dat de oude elementen van dit Rijksmonument hand in hand gaan met de luxe en het comfort van deze tijd.

Ligging/Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen aan de gracht kijkend over de Jordaan, vlak bij de Elandsgracht met talloze voorzieningen, (waaronder een AH) en op een steenworp afstand van de 9 straatjes. De vele galerieën en restaurantjes zorgen voor een zeer ontspannen sfeer. Het appartement is gelegen op loopafstand van verschillende parkeer mogelijkheden – waar je direct een abonnement kunt krijgen. (ook voor eventuele 2e auto). Verschillende tram en bus verbindingen om de hoek met directe verbinding naar Centraal Station.

Indeling:
Vierde etage:
Vanuit een zeer luxe en ruime hal stapt u in de lift naar de vierde etage. Entree. Fraaie woonkamer met aan de voorkant (de zonnige kant van de Prinsengracht) een schitterend uitzicht over de gracht. Bij het zitgedeelte is een sfeervolle gashaard geplaatst. Aan achterzijde een luxe open keuken, voorzien van alle inbouwapparatuur. Separaat toilet in de hal. De gehele verdieping is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming.

Vijfde etage:
Twee ruime slaapkamer en een moderne badkamer, voorzien van ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet. Vanaf de overloop is er toegang tot het fraai aangelegde privé terras van ruim 25m².
In het gehele appartement is zeer veel bergruimte gecreëerd door middel van vaste inbouwkasten.

Prinsengracht:
Naar ‘de prinselijke titel’, waarmee die van de prinsen van Oranje wordt bedoeld. De gracht is een van de drie hoofdgrachten, en wat de aard van de bebouwing betreft de eenvoudigste. Bij de vergroting van 1612 gegraven en bebouwd van Brouwersgracht tot Leidsegracht. Met de vergroting van 1658 wordt ook deze gracht doorgetrokken over de Amstel (tot aan het Entrepodok).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 123m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
– Eigen grond, dus geen erfpacht
– Volledig gerenoveerd in 2009 en dus in een perfecte staat
– Lift
– Servicekosten: €272,95 per maand, gezonde en actieve VVE Prinsengracht 659-661
– CV-installatie
– Ruim aangelegd elektraplan
– Dakterras van ruim 25m²
– Parkeren via vergunningstelsel, mogelijkheid om in de directe omgeving een parkeerplek te huren
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Prinsengracht 659

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen