HoofdFoto
Prinsengracht 709 D
AMSTERDAM

Oppervlakte: 106 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.100.000,00

Prinsengracht 709 D

Prinsengracht 709 D, 1017 JW Amsterdam

In uitstekende staat verkerend, gelijkvloers appartement van circa 106m2 met een terras van circa 8m2 aan de achterzijde, gelegen op de derde verdieping (met lift) met uitzicht over de Prinsengracht.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is gunstig gelegen. Op loopafstand bevinden zich zowel alle openbaar vervoerlijnen (trams naar onder andere de Zuidas, metro en bussen naar onder andere Schiphol) als allerlei culturele instellingen. Vanuit het appartement ziet u de torens van het Rijksmuseum! Dat is op loopafstand gelegen, net als alle andere musea, het Vondelpark en het Concertgebouw, maar ook de beroemde Negen Straatjes.

Indeling:
Via de entree komt u uit in de gemeenschappelijk hal waar de lift is gelegen. Via de lift komt u uit op de derde verdieping waar de toegang is naar het appartement.

Ruime entree die toegang biedt tot alle vertrekken. Prachtige ruim opgezette woonkamer met drie grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding. Open keuken met kookeiland en alle denkbare apparatuur. De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde met aangrenzend de badkamer die is voorzien van een douche, ligbad, toilet en wastafelmeubel. De tweede slaapkamer ligt in het midden van de woning met aangrenzend de tweede badkamer die is voorzien van een douche met wastafel. Aan de achterzijde, grenzend aan de slaapkamer, bevindt zich het ruime terras.

In de onderbouw van het complex treft u de bergruimte.

Complex ’t Woonhuys:

Het appartement maakt onderdeel uit van het complex ’t Woonhuys dat in 2003 ontwikkeld is. Dit complex bestaat uit twee gebouwen. Het gebouw waar het appartement onderdeel vanuit maakt is destijds vanaf de grond af aan opgebouwd. U heeft dus wel de lusten maar niet de lasten van een grachtenpand! Tevens is het appartement reeds opnieuw geschilderd en is de vloer geschuurd.

Het complex ’t Woonhuys bestaat uit totaal 11 appartementen en wordt door een professionele beheerder beheerd.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht ca. 106 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Twee zeer ruime slaapkamers
– Terras gelegen aan de achterzijde circa 8 m2
– Eigen grond
– Gezonde en actieve vereniging van eigenaren, professioneel beheer
– Servicekosten bedragen € 302,96 per maand
– Lift aanwezig
– Berging gelegen in de onderbouw
– Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
– Overdrachtsbelasting komt ten gunste van verkoper
– Alle meubels zijn ter overname
– Oplevering in overleg, kan per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Prinsengracht 709

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen