HoofdFoto
Prinsengracht 843 + 845
AMSTERDAM

Oppervlakte: 636 m2

Aantal kamers: 15

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 4.500.000,00

Prinsengracht 843 + 845

UNIEKE KANS!

Twee monumentale grachtenpanden (totaal : 636 m² NEN ingemeten) aan de Prinsengracht 843 + 845 welke volledig ontwikkeld kunnen worden naar eigen smaak of doeleinde. De grachtenpanden zijn in totaal ca. 10 meter breed en bieden ongekende mogelijkheden qua indeling en gebruik.

De panden zijn gelegen tussen de Vijzelstraat en de Spiegelstraat aan één van de vier hoofdgrachten in Amsterdam. In de nabije omgeving is een ruim aanbod van internationale musea, kunstgalerijen, voortreffelijke restaurants en gezellige lunchrooms. De onlangs geopende Halte Noord – Zuid metrolijn vindt u op loopafstand.

nr. 843
– Ruime entree met diverse bergruimte en een vrij indeelbare begane grond inclusief volledige tuinbebouwing.
– Trappenhuis naar 1e etage met een pantry aan de voorzijde en grote kamer aan de achterzijde.
– De tweede, derde etage en vliering zijn nu in gebruik als een appartement.
– 319 m2 GO

nr. 845
– Entreehal van de voormalige galerie welke geheel doorloopt in de tuinbebouwing.
– De 1e etage bestaat geheel uit een werkruimte.
– De 2e etage is te gebruiken als appartement.
– De 3e en vliering vormen samen ook een appartement.
– 317 m2 GO

Bestemmingsplan:
Gemengd-1: wonen, kantoren, kantoren met baliefunctie en galeries.

BAG 843:
843 H industriefunctie / 843 2 woonfunctie

BAG 845:
845 H industriefunctie / 845 2 woonfunctie / 845 2 woonfunctie

Bijzonderheden:
– Twee grachtenpanden (ca. 636 m²)
– Rijksmonument
– Bouwjaar omstreeks 1710
– Gelegen op eigen grond
– Asbest inventarisatie rapport aanwezig
– Bij verkoop ouderdomsclausule en fundering-clausule
– Parkeren via vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Prinsengracht 843

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen