HoofdFoto
Rapenburgerstraat 73 E3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 49 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 440.000,00

Rapenburgerstraat 73 E3

Rapenburgerstraat 73 E3, 1011VK Amsterdam

Bovenwoning van circa 49 m2 met dakterras en externe berging, gelegen op een fantastische locatie in het centrum van Amsterdam. De Rapenburger is gevestigd in de Rapenburgerstraat, een rustige straat midden in de gezellige Plantagebuurt.

Locatie/bereikbaarheid:
Midden in de Plantagebuurt, een opvallend groene en ruim opgezette wijk. Een toplocatie om te wonen. Hier vind je op loopafstand gezellige terrassen, de mooiste musea, hippe restaurants en leuke winkeltjes. Vele highlights als Artis, de Joodse synagoge en de Hortus Botanicus liggen vlak om de hoek. Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, het Waterloopplein, maar ook van de ringweg A-10 doordat het dicht bij de IJ-tunnel is gelegen.

Afwerking:
Het appartement is compleet af, u kunt er zo in. Er ligt een prachtige eikenhouten visgraat vloer en de keuken en badkamer zijn van Whirlpool. Dankzij vloerverwarming is er meer ruimte ontstaan en is het verbruik zeer economisch. Een hoog rendement ketel van Nefit doet de rest. Overal is bekabeling, zodat ook in de slaapkamers tv kan worden gekeken.

Indeling:
Gezamenlijke entree met lift en trappenhuis.

Vierde verdieping:
Entree, hal met toegang tot de badkamer, het separate toilet en de woon/eetkamer met open keuken. Door de twee lichtstraten geniet u van veel daglichttoetreding. Vanuit de woonkamer betreedt u de slaapkamer. Vanuit deze slaapkamer heeft u tevens toegang tot de badkamer.
Trap naar vijfde verdieping.

Vijfde verdieping:
Heerlijk dakterras van circa 21m2 met uitzicht over de stad!

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 49 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Dakterras van circa 21m2
– Berging gelegen in de onderbouw
– High end afwerking
– Complex is voorzien van een lift
– VvE heeft 28 leden en wordt professioneel beheerd
– Professioneel VvE beheer door Hoen vastgoedbeheer
– Gelegen op eigen grond dus géén erfpacht
– Project notaris: Lubbers en Dijk
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Rapenburgerstraat 73

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen