HoofdFoto
Reguliersgracht 42
AMSTERDAM

Oppervlakte: 278 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.795.000,00

Reguliersgracht 42

Reguliersgracht 42, 1017 LS Amsterdam

Een unieke kans in de oude binnenstad van prachtig Amsterdam! Dit grachtenpand van ca. 278 m2 is gelegen aan de Reguliersgracht met uitzicht op de Keizersgracht en biedt verschillende mogelijkheden.

Locatie/bereikbaarheid:
In de directe omgeving van het pand bevinden zich de Prinsengracht, de Utrechtsestraat en het Amstelveld. De grachtengordel is een unieke en geliefde woonplek. In deze bruisende omgeving zijn tal van gezellige cafés, goede restaurants en winkels te vinden voor uw dagelijkse boodschappen. Met een stukje fietsen worden diverse (grote) stadsparken bereikt, zoals het Vondelpark en het Sarphatipark. Het openbaar vervoer is om de hoek met het Centraal Station op korte afstand en ook per auto is het object goed bereikbaar.

Indeling

Bel etage:
Via de monumentale trappartij bereikt u de bel-etage. Ruime entree met tochtportaal. Woonkamer met interne trap naar het souterrain. Aan de achterzijde van de woonkamer treft u de extra kamer met wastafel, toilet en was kast met aansluiting en afvoer voor een wasmachine en droger.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich nog een ruime kamer (evenals te gebruiken als woonkamer) en aan de achterzijde de afgesloten keuken en het toilet. Openslaande ramen naar het achtergelegen terras. In de kamer is een goed functionerende openhaard.

Tweede verdieping:
Hal met aan de voorzijde een ruime slaapkamer. Tweede slaapkamer met aangrenzend de badkamer die is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Ruim terras gelegen aan de achterzijde.

Derde verdieping:
De kapverdieping. Zeer ruime kamer met ook op deze verdieping nog een badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Souterrain:
Het souterrain – nu in gebruik als berging, opslag en fietsenstalling – biedt fantastische mogelijkheden. In het souterrain bevindt zich ook de CV installatie (HR), aangelegd in 2018.

Bijzonderheden:
– Woning met een totaal oppervlakte van ca. 278 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Perceeloppervlakte van ca. 79 m2
– Betreft een Rijksmonument
– Woning biedt veel mogelijkheden
– Dient gerenoveerd te worden
– Asbestclausule, ouderdomsclausule en funderingsclausule van toepassing
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Reguliersgracht 42

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen