HoofdFoto
Rembrandtlaan 56
NAARDEN

Oppervlakte: 159 m2

Aantal kamers: 8

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 875.000,00

Rembrandtlaan 56

Rembrandtlaan 56, 1412 JR te Naarden

In een kindvriendelijke en lommerrijke laan in het Rembrandtkwartier, nabij het Meertje van Vlek, ligt dit royale en karakteristieke hoekhuis (ca. 159m²) met zonnige tuin rondom. Dit ideale gezinshuis ligt misschien wel in één van de meest gewilde lanen van het Rembrandtkwartier. Het huis dient gemoderniseerd te worden. Vanaf de zijstraat (Gerard Doulaan) heeft u toegang tot een ruime vrijstaande garage met oprit.

Ligging/bereikbaarheid:
Het Rembrandtpark staat bekend om haar kindvriendelijke en groene karakter. De statige jaren ‘30 villa’s worden afgewisseld door goed onderhouden groenstroken, statige bomen, parkjes met water, trapveldjes en niet te vergeten het inmiddels beroemde “meertje van Vlek” waar menig kind heeft leren schaatsen en vissen. Op loop- en fietsafstand liggen verschillende basisscholen, winkels en sportfaciliteiten zoals hockey, tennis, voetbal, rugby, roeien en een sporthal met zwembad. Voor forenzen die met de trein reizen, ligt station Naarden-Bussum op een paar minuten fietsafstand. De uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht liggen om de hoek.

Indeling:
Entree aan voorzijde. Vestibule. Hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Ruime lichte woonkamer en-suite met serre aan de zij- en achterkant. De kamer en-suite is nog voorzien van originele schuifdeuren. Keuken aan achterzijde. Separaat toilet.

Eerste verdieping:
Ruime overloop. 2 Ruime slaapkamers met vaste kasten, één van de kamers heeft toegang tot het balkon. 3de Slaapkamer aan achterzijde. Badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Tweede verdieping:
De zolderverdieping is thans één open ruimte. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een dakkapel. De etage is ruim genoeg om 2 courante slaapkamers te creëren met een badkamer.

Kelder:
De kelder heeft stahoogte. CV ketel aan achterzijde. Verder is de kelder ideaal te gebruiken als opslagruimte of voor het bewaren van uw wijn.

Bijzonderheden:
– Hoekwoning, ca. 159m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Tuin rondom
– Vrijstaande stenen garage met oprit
– Deels dubbel glas
– CV-installatie
– Schilderwerk aan buitzijde uitgevoerd in 2018
– Ouderdoms/asbestclausule van toepassing
– Niet bewoners clausule van toepassing
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Rembrandtlaan 56

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen