HoofdFoto
Rijnsburgstraat 91 HS
AMSTERDAM

Oppervlakte: 141 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.000.000,00

Rijnsburgstraat 91 HS

Rijnsburgstraat 91 HS, 1059 AT te Amsterdam

Sfeervol en licht familiehuis (141 m²) met zonovergoten achtertuin, met achterom, op een rustige locatie in Oud Zuid. Het appartement, verdeeld over de begane grond en eerste etage, is zeer praktisch ingedeeld en heeft daarnaast ook nog een ruime kelder en schuur die ideaal te gebruiken zijn als opslagruimte. Het huis is door de jaren gerenoveerd en verkeert thans in een zeer nette staat!

Ligging/bereikbaarheid:
Het einde van de Rijnsburgstraat heeft een open ligging met om de hoek een grote speeltuin. Omringd door water en groen bij de monding van de Schinkel naar het Nieuwe Meer. Vlakbij het Amsterdamse Bos en het Vondelpark. Binnen 10 minuten bent u op de fiets op het Leidseplein. Om de hoek zijn tennisbanen, voetbalvelden en tal van sportverenigingen in de Sporthallen Zuid. Met de auto is het ongeveer 2 minuten rijden naar de Ring A10. Meerdere scholen in de nabije omgeving. Ruim winkelaanbod en veel gezellige restaurants en cafés rondom het nabijgelegen Hoofddorpplein.
Parkeren via vergunningstelsel. Aan achterzijde (op 2 minuten loopafstand) is een groot parkeerterrein waar u vanaf 19 uur tot 9 uur gratis kan parkeren en overdag voor 10 cent per uur. Het gehele weekend is gratis parkeren.

Kortom: Een top huis op een top locatie!

Indeling:
Begane grond:
Eigen opgang. Hal. Separaat toilet. Ruime lichte woonkamer met aan voorzijde een openhaard (bio-ethanol gestookt). Aan achterzijde een luxe open keuken, voorzien van alle inbouwapparatuur. Doormiddel van openslaande deuren komt u in de zonovergoten achtertuin. Aan de zijkant van de tuin is een sfeervolle veranda met doorloop naar praktische schuur. De schuur staat in verbinding met de straatzijde, dus u kunt uw fiets op eigen terrein parkeren!

Eerste etage:
Ruime overloop. Aan achterzijde de masterbedroom die toegang biedt tot het balkon. Walk-in-closet bereikbaar vanaf de overloop. Ruime luxe badkamer, voorzien van ligbad, inloopdouche, fraai wastafelmeubel, toilet en kast met wasmachine – en drogeraansluiting. Vanuit de badkamer heeft u wederom toegang tot het balkon. Aan voorzijde 2 courante slaapkamers. De grotere slaapkamer heeft thans een tussenmuur die de kamer in tweeën deelt, deze is eenvoudig weg te halen.

Bijzonderheden:
– Appartement, 141 m² (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
– Eigen grond, dus geen erfpacht
– Fraai aangelegde achtertuin, op zuid westen gelegen, met achterom
– Actieve VvE, bestaande uit 2 leden
– Servicekosten: € 165,- per maand
– CV installatie
– Openhaard (bio-ethanol)
– Volledig dubbel glas
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Rijnsburgstraat 91

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen