HoofdFoto
Rooseveltlaan 172 hs
AMSTERDAM

Oppervlakte: 117 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 800.000,00

Rooseveltlaan 172 hs

Rooseveltlaan 172hs, 1078NT Amsterdam
Heerlijk ruim benedenhuis van ca. 117 m² op een fijne locatie in Amsterdam Zuid, met drie slaapkamers, een riante tuin van ruim 100 m² en een volledig geïsoleerd tuinhuis!

Ligging:
De woning is gelegen in een mooie brede straat in een kindvriendelijke buurt, aan een rustige vent weg met voldoende parkeergelegheid voor de deur. Om de hoek ligt de gezellige Maasstraat met o.a. een uitgebreid aanbod van prettige winkels en horecagelegenheden. Een gunstige locatie nabij de Albert Cuyp, Ferdinand Bolstraat, Scheldestraat en de Rijnstraat, maar ook dichtbij groenvoorzieningen zoals het Beatrixpark en het Amstelpark. De snelweg (ring A10 en A1/A2/A9) bevindt zich binnen handbereik. Ook met het openbaar vervoer is de Rooseveltlaan goed bereikbaar (diverse tram- en buslijnen, NS station Amstel of RAI, metrostation Europaplein met de Noord-Zuidlijn).

Indeling
Eigen entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Authentieke woonkamer en suite met schuifdeuren. De zitkamer is aan de voorzijde gelegen, de eetkamer met open keuken aan de achterzijde. De keuken is voorzien van een 5 pits gasfornuis, oven, magnetron en vaatwasser. Vanuit de eetkamer is er middels openslaande deuren toegang tot de riante achtertuin met middag- en avondzon. De achtertuin is voorzien van een volledig geïsoleerd tuinhuis met een slaap-/werkkamer (ideaal voor een au pair of ouder kind) en een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Naast het tuinhuis beschikt de achtertuin nog over een praktische schuur.
Aan de voorzijde van het appartement de eerste ruime slaapkamer. De tweede, en tevens master bedroom is aan de achterzijde gelegen en heeft openslaande deuren naar de tuin. De masterbedroom is voorzien van een op maat gemaakte kastenwand. De derde slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen met tevens toegang tot de achtertuin. De badkamer is centraal gelegen en is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Het toilet is apart en is voorzien van een fonteintje. Boven de gehele badkamer bevindt zich een vliering, ideaal als bergruimte.
Het gehele appartement is voorzien van een fraaie houten parketvloer.

Rooseveltlaan:
Franklin Delano Roosevelt (1882-1945), vanaf 1932 president van de Verenigde Staten. Stamt uit een Nederlands geslacht dat in 1649 naar Amerika emigreerde. Hij heeft, mede doordat hij zich fel tegen de Amerikaanse neutraliteit verzette, een groot aandeel gehad in de overwinning van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. Bij de aanleg van de straat kreeg deze de naam Zuider Amstellaan.

Bijzonderheden
– Benedenhuis van ca. 117 m² (NEN2580)
– Drie slaapkamers
– Riante achtertuin van ruim 100 m² met middag- en avondzon
– Volledig geïsoleerd tuinhuis voorzien van eigen badkamer en wc (ca. 12 m²)
– Gewilde locatie nabij de gezellige Maasstraat en Scheldestraat
– Gezonde en actieve VvE bestaande uit 20 leden
– Professioneel beheer door VVE NL, maandelijkse bijdrage bedraagt €121,73
– Erfpacht is afgekocht tot 2054, aanvraag overstap geregistreerd onder de gunstige regeling
– Parkeren via het vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Rooseveltlaan 172

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen