HoofdFoto
Rubensstraat 72 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 224 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.340.000,00

Rubensstraat 72 2

Rubensstraat 72-II&III, 1077 NA te Amsterdam

Zeer licht en sfeervol dubbel bovenhuis (224m²) met maar liefst vijf slaapkamers, gelegen op een schitterende locatie in Amsterdam-Zuid. Het appartement is recent volledig gerenoveerd en beschikt over een riant en zonnig dakterras (33 m²) op het westen.

Bereikbaarheid:
De Rubensstraat is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10). Het treinstation Amsterdam-Zuid (WTC) is op loopafstand met directe verbindingen naar Centraal of Schiphol. Tevens erg gunstig gelegen ten opzichte van de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met zijn diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes die deze buurt tot een van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. Het appartement ligt om de hoek van de British School. In dit stadsdeel is het mogelijk per adres zonder wachtlijst twee parkeervergunningen te verkrijgen.

Indeling:
Eerste verdieping:
Eigen entree, privé trappenhuis.

Tweede verdieping:
Overloop, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich een kamer die momenteel in gebruik is als kantoor maar ideaal te gebruiken is als riante slaapkamer of zelfs als twee kinderkamers. Riante doorzon woonkamer met aan de achterzijde openslaande deuren naar het balkon op het westen. De woonkeuken is tevens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van alle gemakken zoals 5-pits gasfornuis, oven, combi-oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Vanaf de hal is de bijkeuken bereikbaar waar ruimte is voor bijvoorbeeld een extra vriezer.

Derde verdieping:
Overloop, hal met toegang tot alle vertrekken. Deze verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers, een wasruimte met de benodigde aansluitingen voor de wasmachine en de droger en een ruime badkamer met ligbad, rainshower en dubbele wastafel. Vanaf de overloop is er toegang tot het riante dakterras op het zonnige westen. Aan deze zijde bevindt zich ook een praktisch keukenblokje, ideaal in combinatie met het dakterras wat tot slot ook beschikt over een water- en elektra aansluiting.

Vliering:
Op de bovenste etage bevindt zich nog een ruime kamer onder de kap die erg goed te gebruiken is als vijfde slaapkamer.

Rubensstraat:
Petrus Paulus Rubens (1577-1640), Zuid-Nederlands schilder van Bijbelse taferelen en historiestukken. Bekend om zijn weelderige vrouwenfiguren. Hij was de leermeester van de Anthonie van Dijck.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 224m² (Nen rapport aanwezig)
– Balkon op het westen en dakterras (totaal ca. 40m²)
– In 2017 volledig gerenoveerd (inclusief elektra en leidingwerk)
– Aangesloten op stadsverwarming van Nuon (sinds september 2017 als eerste VVE in Zuid)
– Gemeentelijke erfpacht, canon bedraagt € 2.555,27 per jaar, VW 2000
– Grote Vereniging van Eigenaars bestaande uit Rubensstraat 70 t/m 100, professioneel beheerd
– Servicekosten bedragen € 498,57 per maand, inclusief voorschot stookkosten
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningsstelsel (2 vergunningen per direct)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Rubensstraat 72

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen