HoofdFoto
Rubensstraat 73
AMSTERDAM

Oppervlakte: 316 m2

Aantal kamers: 12

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 2.600.000,00

Rubensstraat 73

Rubensstraat 73 / Hoek Murillostraat 1077 NA te Amsterdam

Unieke kans! Een bijzonder en ruim hoekhuis (316m²) met garage en ruime tuin met achterom op een heerlijke, rustige plek in Amsterdam Zuid. De woning is gelegen op de hoek van de Rubensstraat en de Murillostraat en is voorzien van erg veel raampartijen wat zorgt voor bijzonder veel licht.

Bereikbaarheid:
De Rubensstraat is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10). Het treinstation Amsterdam-Zuid (WTC) is op loopafstand met directe verbindingen naar Centraal of Schiphol. Tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met zijn diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes die deze buurt tot een van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. De buurt is heel kindvriendelijk dankzij haar brede stoepen en groenstroken. De woning ligt om de hoek van diverse scholen waaronder de British School. In dit stadsdeel is het mogelijk per adres zonder wachtlijst twee parkeervergunningen te verkrijgen.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkeuken met veel licht door de hoekligging van de woning. De keuken is voorzien van 6-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. In de hal en in de keuken ligt een prachtige tegelvloer. De ruime woonkamer beschikt aan de achterzijde over openslaande deuren naar de gezellige tuin. De tuin beschikt over een achterom en heeft directe toegang tot de naastgelegen garage waar u naast uw auto nog heel veel extra spullen kwijt kunt. De woonkamer is voorzien van een prachtige houten visgraat vloer. Separaat toilet bereikbaar vanaf de hal.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Deze verdieping beschikt over zowel aan de voor- als achterzijde een ruime slaapkamer. De centraal gelegen badkamer is zowel vanaf de hal, als vanaf de slaapkamer aan de voorzijde te bereiken en is voorzien van ligbad, inloop regendouche, dubbele wastafel en toilet. De derde ruime kamer van deze etage heeft aan drie kanten ramen en daardoor een fraai uitzicht over de Rubensstraat en het Minervaplein. Tot slot nog een vierde (studeer)kamer aan de voorzijde. Op de overloop beschikt deze verdieping over een ruime walk-in closet.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Drie ruime slaapkamers met diverse inbouwkasten. Vanaf de overloop is er toegang tot de badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Het separate toilet met daarbij de aansluitingen voor de wasmachine en droger is tevens vanaf de overloop bereikbaar. Alle slaapkamers op deze verdieping beschikken over een eigen wastafel.

Kelder:
De woning beschikt tot slot over een ruime kelder van ca. 44m² met hal en drie afzonderlijke vertrekken en beschikt onder andere over een afsluitbare wijnkelder voorzien van een klimaatsysteem.

Rubensstraat:
Petrus Paulus Rubens (1577-1640), Zuid-Nederlandse schilder van Bijbelse taferelen en historiestukken. Bekend om zijn weelderige vrouwenfiguren. Hij was de leermeester van Anthonie van Dijck.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Woonhuis van ca. 316m² inclusief 44m² kelder (NEN rapport aanwezig) en eigen garagebox (ca. 14m²)
– Inhoud van het woonhuis ruim 1055m³
– Tuin met achterom
– Voorzien van ruime garage (ca. 14m²)
– Hoekwoning voorzien van erg veel ramen en dus veel lichtinval
– Ruime kelder (ca. 44m²) voorzien van afgesloten wijnkelder met Inoa50 Eurocave systeem
– Masterbedroom voorzien van airconditioning
– Gemeentelijke erfpacht, canon bedraagt € 5.889,63 per jaar, VW 2000
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningsstelsel (2 vergunningen per direct)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Rubensstraat 73

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen