HoofdFoto
Rustenburgerstraat 140 a
AMSTERDAM

Oppervlakte: 53 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Huur: € 1.600,00 per maand

Rustenburgerstraat 140 a

Rustenburgerstraat 140-A, 1074 EX Amsterdam

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

Prachtige benedenwoning (ca. 53m2) in de Rustenburgerstraat in de geliefde Amsterdamse Pijp. Het ruime appartement is gelegen nabij de Van Woustraat, de Amstel en het Sarphatipark en beschikt tevens over een achtertuin!

Ligging/bereikbaarheid:
Deze mooie woonruimte vindt u in de bruisende Pijp. De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafés en restaurants. Ook het brede aanbod winkels maakt dat De Pijp zo geliefd is. De Albert Cuypmarkt die zes dagen per week is te bezoeken, is uiteraard sfeerbepalend.
Voor recreatie en sport kunt u terecht in het nabij gelegen Sarphatipark. Naast al de gezelligheid is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (diverse tram- en bushaltes en de metrohalte van de Noord/Zuidlijn), de fiets en de auto. Het centrum van Amsterdam bereikt u dan ook binnen enkele fietsminuten.

Indeling:
Begane grond
Entree. Ruime woon-/eetkamer met open keuken die beschikt over 4-pits gasfornuis, koelkast met vriezer en diverse inbouwapparatuur (Siemens). Separaat toilet met fontein. Aangrenzend een separate afgesloten kast met met C.V.-ketel. Aan achterzijde is de goed bemeten slaapkamer gelegen. Badkamer en-suite voorzien van inloopdouche, wastafel en de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger. De achtertuin is toegankelijk vanuit de slaapkamer middels openslaande deuren.

Rustenburgerstraat
De Rustenburgerstraat werd in 1878 aangelegd op het Rustenburgerpad, dat herinnert aan de vroegere buitenplaats “Rustenburger” uit 1620.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca 53m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gemeubileerd
– Vloerverwarming
– Dubbel glas
– Wasmachine en droger aanwezig
– Inclusief servicekosten. Exclusief gas, water, elektra
– Parkeren via vergunningstelsel. Bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Twee maanden waarborgsom
– Oplevering per direct.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Rustenburgerstraat 140

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen