HoofdFoto
Rustenburgerstraat 372 H
AMSTERDAM

Oppervlakte: 86 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 525.000,00

Rustenburgerstraat 372 H

Rustenburgerstraat 372H, 1072 HE Amsterdam

In één van de mooiste straten van de geliefde Pijp bevindt zich dit heerlijke appartement met tuin en fijn terras. De woning beschikt over karakteristieke details zoals plafondornamenten en een originele schouw. De van Woustraat, het Sarphatipark, het Gerard Douplein en de Amstel zijn zeer nabij gelegen: kortom een toplocatie!

Locatie/bereikbaarheid:
De Rustenburgerstraat is een rustige straat midden in de Amsterdamse Pijp, vlakbij de Ferdinand Bolstraat met een ruim aanbod aan winkels, terrassen en boetieks. De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl waar van alles te doen is. Lunchen bij Le Pain Quotidien of koffie drinken bij één van de gezellige lunch- en koffiebars behoort tot de vele mogelijkheden van deze fijne buurt. Op loopafstand bevindt zich tevens het Gerard Douplein met nog een tal van restaurants, cafés en gezellige terrassen. De Albert Cuypmarkt die zes dagen per week is geopend, is uiteraard sfeerbepalend. Voor sport en recreatie kunt u terecht in zowel het Sarphatipark als het Vondelpark.

De woning is uitstekend te bereiken. Er is ruimschoots openbaar vervoer, waaronder metrostation De Pijp (Noord/Zuidlijn) en diverse andere tramhaltes. Het Amstelstation bereikt u binnen 10 fietsminuten, maar ook met de auto is de woning uitstekend te bereiken. Diverse uitvalswegen, waaronder de Ring A10 en A2 zijn nabij gelegen. Het centrum van Amsterdam en de andere stadsdelen bereikt u binnen enkele fietsminuten.

Indeling:
Entree. Tochtportaal met toegang tot de ruime hal. Op de ruime hal is een separate afgesloten meterkast en wasruimte met benodigde aansluitingen ingebouwd. Woonkamer met grote raampartijen die een licht en ruimtelijk effect creëren. Een schouw met open haard en plafondornamenten sieren de woonkamer. Wanneer u doorloopt naar achter verschaffen openslaande deuren de toegang tot het verhoogde terras. De open keuken is voorzien van bijzonder veel inbouwkasten, een 4-pits gasfornuis en dubbele wasbak. De C.V.-ketel is hier netjes ingebouwd en vanuit de keuken kijkt u uit op het terras.

Ook de keuken is heerlijk licht door de grote raampartijen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De badkamer beschikt over een toilet, fontein en ruime inloopdouche. Vanuit de ruime keuken schuift u de paneeldeuren/schuifdeuren open en betreedt u de aan de achterzijde gelegen ruime slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van dezelfde nette inbouwkasten als de keuken en grenst aan de achtertuin. Middels openslaande deuren betreedt u de beschutte achtertuin, waar in alle rust en privacy genoten kan worden van de zon.

Rustenburgerstraat:
De Rustenburgerstraat werd in 1878 aangelegd op het Rustenburgerpad, dat herinnert aan de vroegere buitenplaats “Rustenburger” uit 1620.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van 86m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Heerlijke achtertuin en terras met veel privacy (ca. 57 m2)
– Slapende vereniging van eigenaren, de maandelijkse servicekosten bedragen € 53,10
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Nietzelfbewoningsclausule, asbestclausule en ouderdomsclausule van toepassing
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Rustenburgerstraat 372

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen