HoofdFoto
Rustenburgerstraat 78 hs
AMSTERDAM

Oppervlakte: 77 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 625.000,00

Rustenburgerstraat 78 hs

Rustenburgerstraat 78hs, 1074 EX Amsterdam

Prachtig en hoogwaardig gerenoveerd dubbel benedenhuis (ca. 77m²) aan de Rustenburgerstraat in de Amsterdamse Pijp. Het appartement is gelegen tussen de Amstel en de Van Woustraat, heeft twee ruime slaapkamers en beschikt over een heerlijke achtertuin!

Ligging en bereikbaarheid
Het appartement is gelegen in de bruisende Pijp. De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafés en restaurants. De Albert Cuypmarkt die 6 dagen per week is te bezoeken, is uiteraard sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid en het vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (diverse tramlijnen en de Noord Zuid-lijn), de fiets en de auto.

Indeling
Begane grond
Entree. Hal met toilet en ruime opbergkast. Luxe open keuken aan de voorzijde voorzien van 5-pits inductieplaat, vaatwasser, Quooker, combi-oven, koelkast en vriezer. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en geeft middels fraaie openslaande deuren toegang tot de heerlijke achtertuin! Middels een open trap is er toegang tot het souterrain.

Souterrain
Hal met toegang tot alle vertrekken. Zowel aan de voor-, als aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer. De badkamer is centraal gelegen en is voorzien van een ligbad, dubbele rainshower, wastafel en toilet. Onder de trap bevindt zich nog een ruime opbergkast met naastgelegen kast voor de wasmachine.

Rustenburgerstraat
Rustenburgerstraat werd in 1878 aangelegd op het Rustenburgerpad, dat herinnert aan de vroegere buitenplaats “Rustenburger” uit 1620.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
– Dubbel benedenhuis (ca. 77m², NEN2580)
– Heerlijke achtertuin van ca. 28m²
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Onder voorbehoud splitsing
– VVE in oprichting
– Servicekosten nader te bepalen
– In 2019 volledig en hoogwaardig gerenoveerd
– CV installatie, Intergas 2019
– Houten vloer (visgraat op de begane grond, planken in het souterrain)
– Parkeren via vergunningstelstel (Bron: www.cition.nl)
– Projectnotaris HMK Notarissen
– Oplevering per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Rustenburgerstraat 78

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen