HoofdFoto
Scheepsbouwweg 139
AMSTERDAM

Oppervlakte: 75 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Huur: € 1.850,00 per maand

Scheepsbouwweg 139

Scheepsbouwweg 139, 1033PC Amsterdam
Geweldig mooi, licht, ruimtelijk (>3,2m hoge plafonds), luxe gestoffeerde en hoogwaardig afgewerkte woning te huur in het hippe Amsterdam Noord. De woning beschikt over twee slaapkamers en een ruime tuin met berging op het zonnige westen!

Locatie
Op 2 minuten afstand van het pontje naar Amsterdam Centraal, op 10 minuten afstand van de halte van de Noord-Zuid lijn en direct achter de NDSM werf en de IJkantine. Binnen een aantal minuten is de Ringweg A-10 te bereiken. Parkeren doet u voor de deur en is gratis!

De woning betreft een energieneutrale (dus nagenoeg geen energiekosten) woning, binnen de ring van amsterdam met geen boven- of onderburen en werkelijk alles in fonkelnieuw en luxe afgewerkt! De zonnige tuin ligt op het westen en u heeft beschikking over een eigen berging en een achterom!

Indeling
Begane grond
Entree, tochtportaal. U komt de woonkamer binnen in de open keuken aan de voorzijde. Deze keuken is voorzien van een eilandbar, 5 pits inductieplaat, vaatwasser, combi oven en een koel/vries combinatie. De woonkamer geeft verder aan de achterzijde middels een schuifdeur toegang tot de zonnige en keurig aangelegde tuin. Via een open trap vanuit de woonkamer is er toegang tot de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde en de tweede goede slaapkamer (kinder- of werkkamer) bevindt zich aan de voorzijde. De luxe badkamer is centraal gelegen en is voorzien van een inloop rainshower, wastafel en zwevend toilet. De badkamer is net zoals de rest van het huis voorzien van vloerverwarming!

Scheepsbouwweg
De naam herinnert aan de scheepswerf, en met name de nieuwbouwwerf, waar tot in de jaren zeventig van de vorige eeuw vele zeeschepen zijn gebouwd. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Gestoffeerde tussenwoning van ca. 75m² (NEN2580)
– Twee slaapkamers
– Privé achtertuin met berging en achterom!
– Hagelnieuw, nog nooit bewoond
– Energieneutrale woning, nagenoeg geen energiekosten!
– Gratis parkeren voor de deur
– Per direct beschikbaar
– Niet geschikt voor woningdelers
– Huisdieren zijn niet toegestaan
– Exclusief elektriciteit en water
– Waarborgsom bedraagt 2 maanden huur
– Inkomen- en achtergrondtoets wordt verricht

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Scheepsbouwweg 139

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen