HoofdFoto
Schinkelkade 50 1
AMSTERDAM

Oppervlakte: 42 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 325.000,00

Schinkelkade 50 1

Schinkelkade 50-1, 1075 VK Amsterdam.

Perfecte starters woning van ca. 42 m2 gelegen op een top locatie met vrij uitzicht op het water!

Locatie/bereikbaarheid:
De woning ligt aan het water van de Schinkel, vlakbij de ingang van het Vondelpark. Deze buurt, de Schinkelbuurt, is zeer geliefd en ligt tussen de Hoofddorppleinbuurt en het chique Oud-Zuid in het zuidwestelijke deel van de stad. U vindt in de directe omgeving alle voorzieningen, die het leven in dit deel van de stad zo leuk maken, op loopafstand. Zo ligt het Vondelpark om de hoek en op de Amstelveenseweg kunt u terecht voor leuke winkels, restaurants en koffietentjes. Aan de overkant van het water, aan de Sloterkade, zijn fijne terrassen (stadscafé Van Mechelen!), een Hema, grote Dirk van den Broek en de Marqt. De Albert Heijn ligt tevens ook op loopafstand om de ook in de Zeilstraat.

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed, diverse tram- en buslijnen hebben haltes op de Amstelveenseweg, waardoor u snel in en uit de stad kunt reizen.
Ook met de auto bent u snel in en uit de stad. Via de Koninginneweg en Amstelveenseweg bereikt u snel het centrum en de Ring A-10.

Indeling

Eerste verdieping:
Gemeenschappelijke entree. Bij binnenkomst meteen aan de linkerhand de badkamer die is voorzien van douche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde is de keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang naar het balkon. Twee slaapkamers aan de achterzijde met beide toegang naar het balkon. Aan de voorzijde de woonkamer met een frans balkon.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 42 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Ruim balkon aan de achterzijde over de gehele breedte van het pand
– Frans balkon aan de voorzijde
– Gezonde en actieve Vereniging van eigenaren. Professioneel beheerd door Delair Vastgoed Beheer.
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 129,-
– Woning is gelegen op eigen grond, dus geen recht van erfpacht
– Parkeren via vergunningstelstel, bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Schinkelkade 50

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen