HoofdFoto
Schippersstraat 11 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 94 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 600.000,00

Schippersstraat 11 2

Schipperstraat 11-2, 1011AZ Amsterdam
Op een prachtige locatie in het historische centrum van Amsterdam bieden wij dit fraaie appartement van ca. 94 m² aan. Het appartement is gelegen in een autovrije straat in de Nieuwmarktbuurt op loopafstand van het Centraal Station en alle uitvalswegen. Ooit zat er een rijwielfabriek op deze plek, tegenwoordig zijn dat appartementen.

Bereikbaarheid
Het appartement is gelegen in een heerlijk rustig straatje in het centrum van Amsterdam. Het Centraal Station, de Nieuwmarkt en de Dam bevinden zich op loopafstand. Het appartement is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, diverse tram- of bushaltes bevinden zich op loopafstand en de Ring A10 bereikt u met de auto ook met een aantal minuten.

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree bereikt u via het trappenhuis het appartement op de tweede verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime doorzon woonkamer met aan de voorzijde een breedte van ruim 6,5m. De open keuken is aan de voorzijde gelegen. Aan deze zijde beschikt het appartement ook over een sfeervol Frans balkon. Aan de achterzijde is het appartement voorzien van een glazen pui wat zorgt voor bijzonder veel lichtinval. De ruime slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen. Het appartement is eenvoudig om te bouwen tot een appartement met twee slaapkamers, zowel aan de voor als achterzijde is dit eenvoudig te doen. De badkamer is centraal gelegen, bereikbaar vanuit zowel de hal, als de slaapkamer en is voorzien van een douche, wastafel en toilet.
Tot slot beschikt dit appartement nog over een parkeerplaats in de garage op de begane grond.

Schippersstraat
In deze buurt, aan de havenkant, maakten de schippers en zeelieden het grootste gedeelte van de bevolking uit, waardoor de gracht en straat deze naam kregen. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
– Appartementsrecht van ca. 94m² (NEN2580)
– Momenteel één slaapkamer, eenvoudig een tweede te creëren
– Parkeerplek in garage op de begane grond
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– VVE bestaande uit 4 leden
– Verwarming middels airconditioning
– Maandelijkse bijdrage bedraagt €160,-
– Parkeren via het vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Schippersstraat 11

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen