HoofdFoto
Schokkerjachtdijk 5
AMSTERDAM

Oppervlakte: 183 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.195.000,00

Schokkerjachtdijk 5

Schokkerjachtdijk 5, 1086 VK Amsterdam

Waanzinnige nieuwbouw villa (ca. 183m2) aan het water, gelegen in een parkje aan de Schokkerjachtdijk (Steigereiland Noord). Aan de achterzijde zweeft het waterterras boven het zwemwater en er is een uniek uitzicht over het IJsselmeer. Dit is één van de mooiste locaties van IJburg en wordt ook wel het Ibiza van IJburg genoemd. IJ-biza!

Bereikbaarheid/ligging:
De woning ligt in het waterrijke deel van Steigereiland: het voorste eiland van de groep Amsterdamse eilanden die samen IJburg vormen. De bijzondere architectuur, waar bewoners vaak zelf een hand in hebben gehad, maakt deze plek uniek. IJburg biedt nieuwe trendy cafés en restaurants maar ook een filmhuis en een theater en diverse activiteiten op het gebied van sport en kunst. Daarnaast is er het Diemerpark op loopafstand. Hier kan men naar hartenlust wandelen, hardlopen, fietsen en skaten. Er bevindt zich een voetbal-, tennis- en hockeyclub, een zeilvereniging en daarnaast heeft het park een eigen strandje. Op het Haveneiland, het eiland direct naast het Steigereiland, is een winkelcentrum met onder andere ambachtelijke verswinkels, diverse lunch- en espressobars. Alles op loopafstand. Heel dichtbij bevinden zich diverse uitvalswegen (o.a. de ring A10, A1) die zorgen dat de overige stadsgebieden binnen afzienbare tijd bereikbaar zijn.

Indeling

Begane grond:
Open entree. Separaat toilet. Lichte, ruime woonkamer met open keuken. Naast de entree is een ruimte die vanaf buiten en binnen te bereiken is. Vanuit de woonkamer een prachtig wijds uitzicht over het water. Middels schuifdeuren toegang tot het zwevende waterterras. Over de hele verdieping ligt een mooie gevlinderde betonvloer.

Eerste verdieping:
Via een open interne trap bereikt u de eerste verdieping met grote vide. De open ruimte met schuifdeur bereikt de afgesloten loggia met schitterend uitzicht. Via de hal komt u bij de trapkast met wasmachine-aansluiting. Badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde. Op de hele verdieping ligt een eikenhouten vloer.

Tweede verdieping:
Interne trap. Hier bevindt zich een kast met WTW unit. Separaat toilet met fontein. Deur naar balkon op het zuidoosten. Ruime, lichte slaapkamer. Badkamer met inloopregendouche en wastafel. Ook op deze verdieping een mooie eikenhouten vloer, inbouwspots en vloerverwarming.

Bijzonderheden:
– Circa 183m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Grote privé parkeerplaats voor 2-3 auto’s op eigen terrein (zeer zeldzaam in Amsterdam)
– Luxe overhangend dek boven water met een ligplaats voor een boot en gemakkelijke zwemmogelijkheden, ideaal voor kinderen en wateractiviteiten
– Groot dakterras met waanzinnig uitzicht over het water inclusief duurzaam groen dak met bamboe dek
– 10 stuks zonnepanelen
– Premium aluminium ramen met driedubbel glas
– Nieuwbouw uit 2020
– Erfpacht: AB2000, het huidige tijdvak loopt tot en met 31 augustus 2067, de canon bedraagt € 5.594,44 per jaar met een 1 jaarlijkse canonaanpassing (eerstvolgende op 31 augustus 2020)
– Wonen op een schitterende locatie aan het water
– Parkeren via vergunningstelsel (bron: parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam)
– Directe tramlijn naar centraal station op enkele minuten loopafstand van de woning
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Schokkerjachtdijk 5

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen