HoofdFoto
Schollenbrugpad 10
AMSTERDAM

Oppervlakte: 146 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 985.000,00

Schollenbrugpad 10

Schollenbrugpad 10 + PP, 1091 ST Amsterdam

Dit prachtige en onlangs geheel gerenoveerde appartement van circa 146m2 is gelegen op een uitstekende locatie in de populaire Weesperzijdebuurt, op steenworp afstand van het Amstelstation, de binnenstad, de Pijp, Oost en de Rivierenbuurt. Ligging en bereikbaarheid:

In de Weesperzijdebuurt vindt u diverse cafés, restaurants, koffietentjes, winkels en de terrassen aan de prachtige Amstel. Alle dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand. Café Hesp, restaurants Loetje, C, Dauphine, Loulou, de IJsbreker en Rijsel zijn nabij, en ook de vernieuwde Wibautstraat biedt volop vertier; laat je verrassen in het hippe Volkshotel met roofbar-restaurant Canvas of ga down under bij café-restaurant Drovers Dog. Diverse sportfaciliteiten zoals de VondelGym en de SwimGym alsmede de Amsterdamse Roei en Zeilvereniging “De Hoop” zijn op loopafstand. Een avond genieten van een voorstelling in Koninklijk theater Carré, struinen door diverse musea, Amsterdam heeft het allemaal en op slechts korte afstand van dit geweldige appartement.

Via de rivier De Amstel loopt of fietst u via een prachtige route de binnenstad in.

Met de auto en het openbaar vervoer is het appartement zeer goed bereikbaar; op steenworp afstand ligt metrostation Wibautstraat en het Amstelstation is op 5 loopminuten bereikbaar waar u diverse bus/metro/trein/tramverbindingen treft. Binnen 2 autominuten bevindt u zich op de A10.

Indeling:

Begane grond:
Via het trappenhuis (voorzien van lift) is de parkeerkelder bereikbaar evenals de eigen berging. Op -1 bevind zich de eigen parkeerplaats en de gemeenschappelijke fietsenstalling. Op -2 is de eigen ruime berging.

Derde verdieping:
Entree, hal, trap naar vierde verdieping

Vierde verdieping:
Het appartement heeft een fijne open indeling, de hal geeft middels de trap toegang tot de open nieuwe maatwerk keuken met kookeiland en is voorzien van alle benodigde apparatuur en veel opbergruimte. De werkbladen zijn van Bianco Carrara Marmer. Aansluitend de lichte woonkamer gelegen op het zuidwesten. De twee harmonica puien reiken hier van vloer tot plafond en zijn volledig open te zetten. Tegenover het separate toilet met fontein is de badkamer die is voorzien van inloopdouche, bad en wastafel. Vanuit de open keuken zijn tevens de twee ruime slaapkamers te bereiken, waarvan één slaapkamer grenst aan de walk in closet. Door het gebruik van schuifdeuren ervaart u ruimtelijkheid en een loft gevoel. Vanuit de woonkamer bereikt u met de trap de vijfde verdieping.

Vijfde verdieping:
Kamer grenzend aan het heerlijke dakterras van circa 27m2 gelegen op het zuidwesten welke u via een dubbele schuifpui betreedt. Dit terras heeft vrij uitzicht richting de Zuid As. Vanuit deze kamer bereikt u ook alle overige ruimten zoals de tweede badkamer die is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De twee slaapkamers aan de voorzijde beschikken over een tweede dakterras van circa 11m2. De terrassen zijn bekleed met 100% ecologische onderhoudsvrije DuoWood vlonderplanken. Op deze verdieping bevindt zich ook een bergruimte met de CV en wasmachine/drogeraansluiting.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 146,3m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Onlangs geheel gerenoveerd met gebruik van hoogwaardige materialen
– Het appartement is turn key te betrekken
– Lift
– Recht van erfpacht, afgekocht tot 30-09-2055, Algemene Bepalingen 2000
– Gezonde en actieve vereniging van eigenaren, professioneel beheerd door VVE Beheer Amsterdam
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 151,17
– Compleet geïsoleerd en voorzien van dubbel glas
– Twee dakterrassen
– In de gehele woning ligt een eikenhouten lamelparketvloer
– Nieuwe CV HReco Kombi Kompakt geplaatst in 2019
– 1 parkeerplaats in garage, mogelijkheid tot huur of eventueel koop tweede parkeerplaats
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Schollenbrugpad 10

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen