HoofdFoto
Sikkelstraat 6 B
AMSTERDAM

Oppervlakte: 77 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 395.000,00

Sikkelstraat 6 B

*** Deelnemer NVM Open huizen dag, zaterdag 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur ***

Sikkelstraat 6 B, 1097 ZE Amsterdam.

Dubbel bovenhuis van circa 77m² gelegen in een kindvriendelijke buurt in het gewilde Betondorp.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning ligt aan een groen, autoluw hofje in het fraaie Betondorp aan de rand van Watergraafsmeer. Op loopafstand bevinden zich diverse buurtwinkels en op slechts vijf minuten fietsen is er een grote keuze uit diverse winkels en gezellige café/restaurants aan de Linnaeusstraat en in winkelcentrum Oostpoort. Voor de schaatsers ligt de Jaap Edenbaan om de hoek en de natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in park Frankendael. De verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend (zowel met bus, tram en trein) en er is een goede ontsluiting naar de Ring A10.

Indeling:
Eigen opgang op de begane grond.

Eerste verdieping:
Ruime hal met separaat toilet. Via de hal heeft u toegang tot alle vertrekken op deze verdieping en komt u via de interne trap uit op de tweede verdieping. Ruime woonkamer met aan de achterzijde de half open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde een balkon over de gehele breedte van de woning.

Tweede verdieping:
Ruime hal met toegang naar de berging/het washok. Aan de achterzijde de badkamer welke is voorzien van een douche met wastafel. Op deze verdieping treft u tevens de twee ruime slaapkamers.

Vliering:
In de nok van de kapconstructie is nog een vliering gecreëerd voor opslag of andere benodigdheden.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 77m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Balkon over de gehele breedte van de woning
– Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 93,54
– Recht van erfpacht, canon afgekocht tot 15-11-2054
– Asbestclausule van toepassing
– Externe berging gelegen aan de achterzijde van het complex
– Ruime zeer lichte woonkamer met gas openhaard
– Ochtendzon in de voorkamer en middag/avondzon in de achterkamer en op het balkon
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Sikkelstraat 6

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen