HoofdFoto
Slaakstraat 7 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 90 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Huur: € 1.800,00 per maand

Slaakstraat 7 3

Slaakstraat 7-III, 1078 BC Amsterdam

Een licht en sfeervol driekamer appartement van ca. 90m² gelegen op de derde verdieping met balkon aan een prachtige rustige straat in het mooiste stukje van de Rivierenbuurt tussen de Churchilllaan en Amstelkade.

Ligging:
In de buurt worden mooie straten gecombineerd met de vele groenvoorzieningen, zoals het Beatrixpark en het Amstelpark. Om de hoek is de levendige Scheldestraat met zijn vele buurtwinkeltjes en restaurants gecombineerd met het gemak van de grotere supermarkten. Ook de Beethovenstraat is in directe omgeving. De uitvalswegen zijn zeer nabij (A-10, S109). Tevens met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Station Rai bevindt zich op 10 minuten loopafstand.

Slaaktraat:
Water tussen St. Philipsland en Noord-Brabant, afgedamd in 1884. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Indeling:
Derde verdieping:
Entree, ruime centrale hal waar alle vertrekken op uitkomen, zoals onder andere aan de voorzijde van de woning een lichte eet-/woonkamer met uitzicht over het Amstelkanaal. Keuken aan de achterzijde met 4-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken toegang tot het balkon op het oosten.

Ruime slaapkamers met toegang tot badkamer met douche, bad en dubbele wastafel. Er is tevens een separaat toilet. De tweede slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen vanwaar u een vrij uitzicht heeft op de binnentuin. Door vrijwel de hele woning ligt een eikenhouten lamelparket. Het appartement is geheel voorzien van ramen met dubbel glas. Tevens aanwezig een wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, ca. 90m²
– Twee slaapkamers
– Maximaal twee werkende woningdelers
– Blokverwarming
– Gestoffeerd
– Wasmachine en droger aanwezig
– Servicekosten ca. € 180,- per maand (inclusief voorschot stookkosten)
– Parkeren via vergunningstelsel
– Een maand waarborgsom
– Oplevering per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Slaakstraat 7

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen