HoofdFoto
Sloestraat 3 II
AMSTERDAM

Oppervlakte: 88 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 600.000,00

Sloestraat 3 II

Sloestraat 3-II, 1078 BE AMSTERDAM

Een licht en sfeervol driekamer appartement van ca. 88m² gelegen op de tweede verdieping, plus een ruime berging van 14m² gelegen op de zolderverdieping. Deze woning ligt aan een prachtige rustige straat in het mooiste stukje van de Rivierenbuurt tussen de Churchilllaan en Amstelkade.

Ligging:
In de buurt worden mooie straten gecombineerd met de vele groenvoorzieningen, zoals het Beatrixpark en het Amstelpark. Om de hoek is de levendige Scheldestraat met zijn vele buurtwinkeltjes en restaurants gecombineerd met het gemak van de grotere supermarkten. Ook de Beethovenstraat ligt in de directe omgeving. De uitvalswegen zijn zeer nabij (A10, S109). Tevens met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Station Rai bevindt zich op 10 minuten loopafstand.

Indeling:
Centrale hal die toegang geeft tot de vertrekken, zoals onder andere aan de voorzijde van de woning een ruime slaapkamer met inbouwkast en aan de achterzijde een tweede (slaap)kamer. Strakke badkamer met zitbad, douche en een wastafel. De lichte woonkamer met zicht op de Amstel en aan de achterzijde een balkon, die is gelegen op het oosten. Moderne keuken (Poggenpohl) die is voorzien van diverse Gaggenau inbouwapparatuur zoals gasfornuis, vaatwasser, stoomoven en oven, koelkast en vriezer en elektrische keukenlades. In de hal is een separaat toilet.

Vierde etage:
Een zeer ruime berging van 14m² met wasmachineaansluiting.

Sloestraat:
Voormalige getijstroom tussen Walcheren en Zuid-Beveland, thans geheel ingepolderd.
Bron: Stadsatlas Amsterdam

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 88m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Zeer ruime berging op de vierde verdieping
– Afgekochte erfpacht tot 30-11-2052, Algemene Bepalingen 1994
– Gezonde actieve VvE 8 leden (nr. 1-9)
– Gemeentelijk monument
– Alarminstallatie aanwezig
– Servicekosten bedragen € 180,- per maand
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Sloestraat 3

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen