HoofdFoto
Sloterkade 133 A
AMSTERDAM

Oppervlakte: m2

Aantal kamers:

Type huis:

Huur: € 550,00 per maand

Sloterkade 133 A

Parkeerplaatsen (twee stuks) Sloterkade 133 A, 1058 HM Amsterdam.

Parkeergelegenheid in een afgesloten garage in stadsdeel Oud-Zuid vlakbij het Hoofddorpplein. De garage bevindt zich in het wooncomplex Sloterstyn en is zeer goed verlicht.

De plekken worden steeds schaarser, de parkeertarieven gaan fors omhoog, daarom dus nu een unieke kans om op een mooie locatie in Amsterdam een dubbele parkeerplaats te huren.

Locatie/bereikbaarheid:
De parkeerplaatsen liggen op een markante plek: Voor het huis ligt de Schinkel, een in 1917 gekanaliseerde rivier, waar imposant scheepverkeer aan je deur voorbijtrekt. ‘Brug 360’, de stalen ophaalbrug voor fietsers en voetgangers, is onderdeel van de ‘staande mastroute’, en maakt de doorgaande fietsroute naar het Vondelpark mogelijk.

Sloterkade:
Naar het dorp Sloten, dat tot 1-1-1921 het hoofddorp was van de gemeente Sloten, waartoe ook het dorp Sloterdijk en de buurtgemeenschap Osdorp hoorde. De gemeente strekte zich uit van de Haarlemmermeer tot het Noord-Zeekanaal en van de Schinkel tot Halfweg.
Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Garagebox (twee parkeerplaatsen) in Amsterdam
– Gelegen in een afgesloten garage
– Goede verlichting
– Afsluitbare entree met afstandsbediening
– Minimale doorrijhoogte garagebox 2,14 meter en 2,73 meter breed
– Oplevering kan per direct.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Sloterkade 133

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen