HoofdFoto
Soetendaal 63
AMSTERDAM

Oppervlakte: 183 m2

Aantal kamers: 8

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 800.000,00

Soetendaal 63

Soetendaal 63, 1081BN Amsterdam
Op een uitstekende locatie in Amsterdam Buitenveldert bieden wij dit lichte en bijzonder ruime woonhuis (circa 183 m²) met maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers en een heerlijke, diepe tuin aan.

Op een steenworp afstand vindt u het winkelcentrum Groot Gelderlandplein met een ruime sortering van speciaalzaken, mode- en sportzaken en een grote Albert Heijn. Even doorfietsen en u staat in het centrum van Amsterdam. Ook het stadshart van Amstelveen bevindt zich op fietsafstand. De centrale ligging van deze woning kenmerkt zich door diverse scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en parken (Het Amstelpark en het Amsterdamse Bos) om de hoek.

Indeling:
Via de voortuin komt u bij de entree van de woning. Tochtportaal, hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime doorzon woonkamer met aan de voorzijde bijzonder grote ramen. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle houthaard. Doordat de woonkamer aan de achterzijde voorzien is van een glazen schuifpui is de begane grond bijzonder licht. De open keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een gasfornuis met wok brander en grillplaat, oven, vaatwasser en magnetron. Vanuit de keuken is er toegang tot de uitgebouwde bijkeuken vanwaar u ook toegang heeft op de verzorgde tuin van bijna 12 meter met achterom!

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Zowel de voor-, als de achterzijde zijn voorzien van een grote en een kleinere slaapkamer. Centraal gelegen badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Riante masterbedroom over vrijwel de gehele bovenste verdieping met fraai vrij uitzicht. Aan de achterzijde is er middels een schuifpui toegang tot een ruim balkon. De zijkamer is momenteel in gebruik als werkkamer. Aan de voorzijde de tweede badkamer van het huis, voorzien van douche, dubbele wastafel en toilet. Deze verdieping is voorzien van airconditioning.

In de omgeving is een diversiteit aan lagere en middelbare scholen te vinden. Ook de International School bevindt zich op kleine afstand.

Bijzonderheden:
– Woonhuis van ca. 183m² (NEN2580)
– Zes slaapkamers, twee badkamers
– Voor- en achtertuin, samen ca. 100m²
– Ruim balkon van ca. 9m² aan de masterbedroom
– Alarm en videofoon installatie
– Voorzien van sfeervolle houthaard
– Grotendeels voorzien van dubbelglas
– Masterbedroom met airconditioning
– Tweede verdieping in 2006 als extra verdieping opgebouwd
– Erfpacht bedraagt €154,28 per jaar tot 2034 (Algemene bepalingen 1955)
– Parkeren volgens het vergunningsstelsel, twee vergunningen zonder wachtlijst
– Oplevering in overleg

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Soetendaal 63

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen