HoofdFoto
Stadionkade 5 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 114 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 850.000,00

Stadionkade 5 2

Stadionkade 5-2, 1077 VG Amsterdam.

Gerenoveerde woning van ca. 114 m2 met nog een externe berging/studio van ca. 20 m2 gelegen op een perfecte locatie in Amsterdam Zuid, de aantrekkelijke Stadionbuurt. Het karakteristieke pand uit 1931 biedt fraai uitzicht over het Zuider Amstelkanaal.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen in stadsdeel Amsterdam Zuid. De Zuidas, Beethovenstraat, Stadionweg, station zuid bevinden zich op loopafstand. Hierdoor vindt u een divers aanbod van winkels, supermarkten en horecavoorzieningen in de nabije omgeving. De Stadionweg biedt een snelle verbinding van en naar de ringweg A10 (via afrit S108 of S109) en ook het openbaar vervoer is zeer gemakkelijk te bereiken. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De ligging van dit object is ideaal, aan de rand van de stad met het Beatrixpark om de hoek.

Indeling

Tweede verdieping:
Ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken in de woning. Aan de voorzijde de woonkamer met kamer en-suite en prachtige glas in lood deuren met extra opbergkasten. Vanuit dit vertrek prachtig uitzicht over de Stadionkade! Aan de achterzijde de drie slaapkamers, allen van ruim formaat en waarvan twee met directe toegang tot het balkon. Onder deze drie slaapkamers een zeer grote slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. In het midden de nieuwe hoogglans keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In het midden van de woning de nieuwe badkamer die is voorzien van een regendouche, dubbele wastafel en toilet. Op de hal bevindt zich nog een extra separaat toilet.

Vierde verdieping:
Op de vierde verdieping is nog een extra berging/studio van ca. 20 m2 met eigen badkamer en keuken. De badkamer op de vierde verdieping is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 114 m2 exclusief studio/berging van ca. 20 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Gelegen op recht van erfpacht. De canon is afgekocht tot 15-04-2055
– Professioneel en actieve vereniging van eigenaren
– Woning is volledig genoveerd
– Nieuwe elektra en waterleidingen
– Woning is geheel geschilderd met afneembare verf
– Geen inkijk van de buren
– Woon-/eetkamer gelegen op het zuiden dus veel lichtinval
– Ruim balkon over de gehele lengte van de woning
– Studie/bering is helemaal opgekapt denk hierbij aan: schilderwerk, vloer, nieuwe douche en keukenblad
– Mogelijkheid voor een eigen bootje voor de deur
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 363,94 (vanaf 2020) inclusief € 111,66,- voorschotstookkosten
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing
– Parkeren via vergunningstelsel: INFO parkeren en verkeer gemeente Amsterdam.
– Woning kan per direct worden opgeleverd.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Stadionkade 5

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen