HoofdFoto
Stadionweg 162 II
AMSTERDAM

Oppervlakte: 116 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Huur: € 2.500,00 per maand

Stadionweg 162 II

Stadionweg 162-II, 1077 SR te Amsterdam

Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een licht en ruim appartement met drie slaapkamers en twee badkamers. Het appartement verkeert in keurige staat en het complex is voorzien van een lift.

Ligging
Het appartement ligt om de hoek van de Beethovenstraat en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid WTC), uitvalswegen maar ook het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein, en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. In de Beethovenstraat zijn tal van gerenommeerde kledingzaken alsmede diverse delicatessenwinkels, supermarkten en restaurants. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10.

Indeling:
Begane grond:
Gezamenlijk entree. Trappenhuis en lift.

Tweede verdieping:
Entree. Hal waar alle vertrekken op uitkomen. Riante en lichte woonkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken voorzien van 4-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer. Aan de voorzijde beschikt dit appartement over twee slaapkamers en een derde slaapkamer bevindt zich aan de actherzijde. De masterbedroom aan de achterzijde heeft directe toegang tot de eigen badkamer voorzien van ligbad met douche, dubbele wastafel en toilet. De tweede badkamer is bereikbaar vanaf de hal en is voorzien van een inloop regendouche en wastafel. Separaat toilet bereikbaar vanaf de hal.
Het gehele appartement is voorzien van een fraaie houten vloer.

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond (ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het stadion aan het plein is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, ca 116m²
– Twee slaapkamers en een derde eet-/studeerkamer, twee badkamers
– Balkon gelegen op het noorden
– Voorzijde appartement voorzien van dubbel glas
– Niet geschikt voor woningdelers
– Video intercom
– Complex is voorzien van een lift
– Berging in de onderbouw
– Blokverwarming
– Exclusief maandelijkse bijdrage van €196,97 (inclusief stookkosten en warm water)
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Stadionweg 162

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen