HoofdFoto
Stadionweg 26
AMSTERDAM

Oppervlakte: 296 m2

Aantal kamers: 11

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.650.000,00

Stadionweg 26

VIRTUELE TOUR »

Stadionweg 26, 1077SM te Amsterdam
Op een centrale locatie in Amsterdam Zuid gelegen familiehuis (ca. 296m²) in uitstekende staat met tuin en fantastisch zonnig dakterras. Door de indeling en grootte, vier volwaardige woonlagen en een vliering, is het huis uitermate geschikt als woning voor een gezin. Het huis ligt op loopafstand van de Beethovenstraat, waar een gevarieerd aanbod aan voorzieningen aanwezig is.

Locatie:
Naast het imposante Apollo House, op loopafstand van de Beethovenstraat met tal van winkels, de Apollolaan en het Beatrixpark. In de nabijheid van de Zuidas, het concertgebouw, de grote musea en het Vondelpark. Diverse goede basis- en middelbare scholen op loop- en fietsafstand. Goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. De afritten S108 en S109 zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Voldoende openbaarvervoersmogelijkheden op loopafstand (diverse tram- en buslijnen, NS station Zuid/W.T.C. en RAI). Binnen 15 minuten bent u op Schiphol. U kunt de auto makkelijk kwijt in de buurt door de ruim opgezette straten met veel parkeerplekken, op dit moment zijn er zonder wachtlijst twee vergunningen te verkrijgen.

Indeling:
Kelder:
Er is sprake van een zeer goed bruikbare kelder, de hoogte is circa 2.03 meter. Via de hal zijn de drie vertrekken te bereiken. Op dit moment worden de kamers gebruikt als werkkamer, fitness en berging maar deze zijn ook goed te gebruiken als slaapkamer.

Begane grond:
Entree, tochtportaal met toegang tot fraaie hal met trappenhuis. De klassieke woonkamer en suite heeft aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. De keuken is aan de achterzijde gelegen en beschikt over onder andere een 4-pits gasfornuis, oven, vaatwasser en koelkast en ook de keuken geeft toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Via het royale trappenhuis komt u op de eerste verdieping. Op de overloop is een apart toilet. Aan de achterzijde bevindt zich de riante masterbedroom met openslaande deuren naar het balkon. Vanuit zowel de masterbedroom, als vanaf de hal, is er toegang tot de badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel. Tweede slaapkamer aan de achterzijde gelegen. Een derde riante slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over bijzonder veel inbouwkasten.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping geeft de lichtkoepel boven het trappenhuis extra veel lichtinval. De overloop geeft toegang tot alle vertrekken en heeft toegang tot het derde toilet van het huis. Er zijn twee grote slaapkamers voorzien van keukenblokje met wasbak en gasaansluiting. De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot het tweede balkon van deze verdieping van ruim 6 meter breed. De badkamer is centraal gelegen en is voorzien van douche en de aansluiting voor de wasmachine. Deze verdieping beschikt over een eigen CV-installatie. Aan de voorzijde is er via een kamer waar ook een keukenblokje geplaatst is, middels een trap toegang tot de ruime zolderkamer met toegang tot het riante dakterras waar u de hele dag kunt genieten van de zon.

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond ( ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het stadion aan het plein is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928 (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Familiehuis van 296m² (NEN rapport aanwezig)
– Kelder van ruim 71m² met een goede stahoogte (2.03m)
– Tuin aan de achterzijde
– Drie balkons en een riant dakterras van ca. 42m² waar u de hele dag kunt genieten van de zon
– Bouwjaar 1929, woning geheel verbouwd en gerenoveerd in 2006
– Voortdurend recht van erfpacht van de Gemeente Amsterdam. Algemene voorwaarden 1994. Canon: € 4.553,25 tijdvak tot 15-11-2053 (canon staat vast, geen indexatie)
– Gunstige voorwaarden voor afkoop van de erfpacht
– Gemeentelijk monument
– Parkeren via vergunningstelsel, 2 parkeervergunningen per direct mogelijk (www.cition.nl)
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Stadionweg 26

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen