HoofdFoto
Stadionweg 69 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 105 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 675.000,00

Stadionweg 69 2

Stadionweg 69-2, 1077 SE te Amsterdam.
Sfeervol appartement (circa 105 m²) gelegen op de tweede etage met balkon aan de achterzijde en een ruime berging op de zolderverdieping. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers (eenvoudig een derde slaapkamer te creëren) en verkeert in goede staat!

Ligging/bereikbaarheid:
Met de auto is de Stadionweg zeer goed te bereiken o.a. via de Ringweg A10. Luxe winkels, supermarkten en diverse, goede restaurants vindt u om de hoek in de Beethovenstraat en op het Olympiaplein. Er zijn ook diverse bus- en tramverbindingen. Bovendien bevinden zich het WTC, de Zuidas en station Zuid (trein naar Schiphol) op loopafstand.

Indeling:
Begane grond:
Gemeenschappelijk entree met lift en trappenhuis.

Tweede verdieping
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde de zitkamer met een sfeervolle erker met vrij uitzicht op de straat. Aan de achterzijde de eetkamer met openslaande deuren naar het balkon op het zuiden. De open keuken is tevens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van 5-pits gasfornuis, combi-oven en vaatwasser. Vanaf de hal is er toegang tot de masterbedroom aan de achterzijde. De tweede (ruime) en derde slaapkamer zijn aan de voorzijde gelegen. Centraal gelegen de badkamer voorzien van douche en wastafel. Het toilet is separaat bereikbaar.
Op de vierde verdieping beschikt het appartement nog over een praktische berging.
Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond (ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het Olympisch Stadion (aan het plein) is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928. (Bron: Stadatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, circa 105 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Complex voorzien van lift
– Ruime berging van ca. 6m2
– Balkon gelegen op het zuiden van circa 6m²
– Actieve VvE bestaande uit 32 leden, professioneel beheerd door VVE beheer Amsterdam
– Servicekosten: € 351,43 per maand inclusief stookkosten
– Blokverwarming
– Gemeentelijk monument
– Gemeentelijke erfpacht, jaarlijkse canon bedraagt €1504,22 (tijdvak tot 2055, AB 2000)
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, achtu zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Stadionweg 69

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen