HoofdFoto
Stadionweg 74
AMSTERDAM

Oppervlakte: 277 m2

Aantal kamers: 11

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.900.000,00

Stadionweg 74

Stadionweg 74, 1077SP te Amsterdam
Op een centrale locatie in Amsterdam Zuid gelegen familiehuis (ca. 277²) voorzien van maar liefst elf kamers en een fraai aangelegde achtertuin. De woning is zowel intern als extern goed onderhouden en beschikt over bijzonder veel lichtinval.

Locatie:
Gelegen aan de Stadionweg, op loopafstand van de Beethovenstraat met tal van winkels, de Apollolaan en het Beatrixpark. In de nabijheid bevindt zich de Zuidas, het concertgebouw, de grote musea en het Vondelpark. Diverse goede basis- en middelbare scholen op loop- en fietsafstand. Goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. De afritten S108 en S109 zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Voldoende openbaarvervoersmogelijkheden op loopafstand (diverse tram- en buslijnen, NS station Zuid/W.T.C. en RAI). Binnen 15 minuten bent u op Schiphol. U kunt de auto makkelijk kwijt in de buurt door de ruim opgezette straten met veel parkeerplekken, op dit moment zijn er zonder wachtlijst twee vergunningen te verkrijgen.

Indeling:
Kelder:
Hal voorzien van bijzonder veel opbergruimte. Aan de voorzijde bevindt zich de wasruimte. Riante slaapkamer die ook goed bruikbaar kan zijn als bijvoorbeeld speelkamer.

Begane grond:
Eigen entree, tochtportaal met toegang tot fraaie hal met trappenhuis. De woonkamer is opgedeeld in twee delen, gescheiden van elkaar middels en suite deuren. Vanuit de achterkamer is er middels openslaande deuren toegang tot de keurig verzorgde tuin. De keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, combi-oven en vaatwasser. De keuken heeft net als de achterkamer toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Via het royale trappenhuis komt u op de eerste verdieping. Aan de voorzijde de eerste ruime slaapkamer die op dit moment dienst doet als vergaderruimte. Deze kamer heeft toegang tot het balkon aan de straatkant dat is gelegen op het zuiden. Tweede kamer aan de voorzijde. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde en heeft ook toegang tot een eigen balkon. De badkamer is naastgelegen en beschikt over een ligbad, regendouche en dubbele wastafel. Separaat toilet bereikbaar vanaf de overloop.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Zowel de voor-, als de achterzijde beschikt over een grote en een kleinere slaapkamer. De twee grote slaapkamers hebben beide toegang tot een tussengelegen badkamer voorzien van douche. Vanaf de overloop is er toegang tot de derde badkamer voorzien van douche en wastafel. De kleine slaapkamer aan de voorzijde heeft middels een vaste trap toegang tot de vliering.

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond ( ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het stadion aan het plein is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928 (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Familiehuis van 277m² (NEN rapport aanwezig)
– Nette achtertuin van ca. 65m²
– Twee balkons
– Ruime kelder van ca. 41m²
– Bouwjaar 1929
– Voortdurend recht van erfpacht van de Gemeente Amsterdam. Algemene voorwaarden 1994. Canon: € 4.738,71 tijdvak tot 28-02-2053 (5-jaarlijkse indexering)
– Gunstige voorwaarden voor afkoop van de erfpacht
– Parkeren via vergunningstelsel, 2 parkeervergunningen per direct mogelijk (www.cition.nl)
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Stadionweg 74

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen