HoofdFoto
Stadionweg 86
AMSTERDAM

Oppervlakte: 293 m2

Aantal kamers: 9

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.800.000,00

Stadionweg 86

Stadionweg 86, 1077 SP te Amsterdam

Sfeervol en licht, onder architectuur verbouwd familiehuis (ca. 293 m², inclusief kelder en garage), gelegen op de hoek van de Stadionweg met de Schubertstraat in Amsterdam Oud-Zuid. Deze in de jaren ’30 gebouwde hoekwoning, is een aantal jaren geleden (2016/2017) verbouwd en verkeert thans in uitmuntende staat.

Bereikbaarheid/ligging:
De hoek Stadionweg/Schubertstraat is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10). Het treinstation Amsterdam-Zuid (WTC) is op loopafstand met directe verbindingen naar Centraal of Schiphol. Tevens erg goed gelegen ten opzichte van de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met zijn diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes die deze buurt tot een van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. Het appartement ligt om de hoek van verschillende goede basisscholen, middelbare scholen, de British School en de Amsterdam International Community School. In dit stadsdeel is het mogelijk per adres en zonder wachtlijst een parkeervergunning te verkrijgen.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree. Fraaie vestibule met glazen openslaande deuren naar de hal met ruime garderobekast. Separaat toilet. Sfeervolle woonkamer en eetkamer met openhaard (gas gestookt). De luxe keuken met kookeiland is voorzien van een Viking 6-pits gasfornuis en oven, een wit Carrara marmeren aanrechtblad, een Miele koffieapparaat en magnetron, Quooker heet waterkraan, Kitchenaid koel/vriescombinatie. Aan de achterzijde is een afgeschermd gedeelte, thans in gebruik als werkplek. Aan achterzijde komt u d.m.v. openslaande deuren op een plaatsje. Aan de Schubertstraat zijde heeft u direct toegang tot een privé garage, voorzien van elektrische deur.

Zeer ruim en licht trappenhuis met fraaie doorkijk.

Eerste etage:
Ruime overloop. Aan de Schubertstraat kant een zeer riante masterbedroom met 2 balkons. Werk/tv-kamer aan de masterbedroom met doorloop naar de walk-in-closet. De luxe badkamer, voorzien van vrijstaand bad, inloopdouche en wastafelmeubel met dubbele wasbak. Vanuit de badkamer loopt u wederom door naar een tweede walk-in-closet, die eventueel te gebruiken is als extra kamer. Separaat toilet bereikbaar vanaf de overloop.

Tweede etage:
Overloop. 3 Mooie courante slaapkamers. Badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Separaat toilet bereikbaar vanaf de overloop. Vanaf de overloop heeft u toegang tot het terras, gelegen aan achterzijde (oosten).

Kelder:
Ruime kelder thans in gebruik als opslag/bergruimte, waskamer en stookruimte.

Bijzonderheden:
– Hoekhuis, 292,8 m², dit is incl. kelder (29,5 m²) en garage (17,1 m²) (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Onder architectuur verbouwd
– Door de jaren heen volledig gerenoveerd, begane grond in 2016 en eerste etage in 2017
– Thans 4 slaapkamers, eenvoudig een 5de te creëren
– Zeer goed geïsoleerd
– Inpandige parkeergarage, tevens parkeren via vergunningstelsel
– Cv-installatie
– Deels vloerverwarming
– Volledig dubbel glas
– Moderne openhaard, gas gestookt
– Gemeentelijke erfpacht: € 4.632,81 per jaar tot 28-02-2053 (alg. bep. 1994)
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Stadionweg 86

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen