HoofdFoto
Stuyvesantstraat 30 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 97 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 600.000,00

Stuyvesantstraat 30 3

Stuyvesanstraat 30-3, 1058AL Amsterdam
Op een heerlijke locatie in de Baarsjes in Amsterdam West bieden wij dit ruime dubbel bovenhuis met dakterras aan. Het appartement beschikt momenteel over vijf slaapkamers en twee badkamers, maar dit kan eenvoudig aangepast worden.

Omgeving
De Baarsjes staat bekend als een gezellige buurt met vele mogelijkheden. Vele restaurants en cafés bevinden zich op loopafstand. Het Rembrandtpark en het Vondelpark bevinden zich op loopafstand. Om te winkelen kunt u naar de Kinkerstraat of de Overtoom. Zowel met het openbaar vervoer (diverse tram- en buslijnen op loopafstand) als met de auto (afslag S106 vanaf A10) is het uitstekend bereikbaar.

Indeling
Entree van het appartement op de tweede verdieping, trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping
Overloop met toegang tot de woonkamer aan de voorzijde. De woonkamer is voorzien van een 4-pits gasfornuis, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Aan de achterzijde van deze verdieping bevinden zich de eerste twee slaapkamers. De badkamer is centraal gelegen en is voorzien van ligbad met douche en een wastafel. Het toilet is separaat bereikbaar. Via de overloop is er toegang tot de vierde verdieping.

Vierde verdieping
Drie slaapkamers die bereikbaar zijn vanaf de overloop. Ook de tweede badkamer is bereikbaar vanaf de overloop en deze is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en toilet. Via de overloop is er toegang via het dakluik tot het dakterras van ruim 22m² met prachtig uitzicht over een groot deel van de stad.

Stuyvesantstraat
Peter Stuyvesant (1592-1672), koloniaal bewindsman, gouverneur van Curaçao. De laatste directeur van de kolonie Nieuw Nederland, die bij de vrede van Breda (1667) moest worden afgestaan aan de Engelsen. Hij stimuleerde de handel op Amerika. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
– Appartementsrecht van ca. 97m² (NEN2580)
– Vijf slaapkamers, twee badkamers
– Erfpacht, jaarlijkse canon bedraagt €429,90 (tijdvak loop tot 2051)
– Aanvraag voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht is gedaan
– VVE bestaande uit 4 leden
– Maandelijkse bijdrage €150,-
– Er wordt slechts verkocht aan iemand die verklaart het te willen (doen) gebruiken door slechts één huishouden (conform bestemmingsplan)
– Parkeren via het vergunningsstelsel
– Oplevering per 1 november 2020

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Stuyvesantstraat 30

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen